Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

ΣΧΟΛΙΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ : ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΑΕΛ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ






Η ομάδα μας, μέσα στη ζούγκλα των Μάο- Μάο, βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ μ’ ένα πέναλτυ, που πολύ εύκολα καταλόγισε ένας ακόμη επιστήμονας του είδους χωρίς προηγουμένως να υποδείξει φάουλ του ποδοσφαιριστή του Π.Α.Ο.Κ. στον Μπουκουβάλα. Παρ' όλα αυτά η ομάδα μας βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και αφού, αρχικώς, ισορρόπησε τον αγώνα καρδιοχτύπησε τους αντιπάλους καθώς δημιούργησε ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα με κυριότερη του Αμπουχατζίρα στο τέλος του ημιχρόνου. Και ενώ το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει με έντονο ενδιαφέρον και διάθεση από τους βυσσινί για πίεση, με σκοπό να φτάσουν στην ισοφάριση ο επιστήμονας της συνάντησης, με ακόμη μία του απόφαση, μετατρέπεται σε πρωταγωνιστής του αγώνα, καθώς αποβάλει τον κορυφαίο παίχτη και μοναδικό επιθετικό της ομάδος μας για χτύπημα εκτός φάσης στο Λαρισαίο τερματοφύλακα του Π.Α.Ο.Κ., ενώ κάτι αντίστοιχο δεν κάνει σε δύο περιπτώσεις με τον Τσιρίλο. Με τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν γίνεται αντιληπτό ότι η ομάδα μας πολύ δύσκολα θα διεκδικούσε κάτι καλό και έτσι φυσιολογικά οδηγήθηκε στην ήττα σκορπώντας θλίψη και απογοήτευση στον κόσμο της, κυρίως για τον τρόπο που αυτή ήρθε.
Πάντως, για ένα ακόμη παιχνίδι, αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την αγωνιστικότητα και το πάθος που έδειξαν σε ολόκληρο τον αγώνα επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική τους άνοδο παρόλα τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας.

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στο Λαρισαίο τερματοφύλακα του Π.Α.Ο.Κ. Χαλκιά για την παράσταση που μας έπαιξε στη φάση της αποβολής του Κάσσας. Τόσος πόνος και τόσο δράμα θα τον ζήλευε ακόμη και η Μάρθα Βούρτση. Υπάρχει χρόνος αφού δεν αντέχει το ποδόσφαιρο να ασχοληθεί με την ηθοποιία. Άλλωστε ταλέντο διαθέτει άφθονο.

Κύριοι του ΠΣΑΠ αποδώστε από σήμερα κιόλας το βραβείο του fair-play στο συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Ο επαγγελματισμός του είναι αξιοζήλευτος.
Συγχαρητήρια, επίσης, στους ιθύνοντες της ΕΠΟ που συντηρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ένα πρωτάθλημα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του κατεστημένου τους και οδηγούν το ελληνικό ποδόσφαιρο στην απαξίωση και τον ευτελισμό.

Τέλος.............Stelios.




ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΛΑΡΑ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΚΑΛΟΠ 46 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 47 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΛΚΑΖΑΡ.

ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΣ

makis-ael είπε...

απο μακης-αελ,το θεατρο του παραλογου,παιχτηκε το σαββατο στη τουμπα,δυστυχως δεν μπορουμε να κερδισουμε την ομαδα του δημοσιου,κερδισαμε ομως τις καρδιες των φιλαθλων μας,ειμαστε η πιο ψυχωμενη ομαδα στη σουπερ-λιγκ,τωρα η περιπτωση στελιου,πρεπει να μην περασει απαρατηρητη,νομιζω επαιξε στη τελικη αναλυση το παιχνιδι του μπαοκ και οχι το δικο μας,δεν καταλαβε που παιζει το ατομο,δυστυχως αυτα ειναι τα λαθη,του πηλαδακη,ο ανθρωπος ζει και αναπνεει με τον γαυρο ,αντε για μαλακα στελιο και κανε στη μπαντα,στο παγκο αφησε τον μαρινο,με τον πανιωνιο,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΕΛΑΡΑ.

Δημοσίευση σχολίου