Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΥ

Σήμερα Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 7.30 το βράδυ στο " Μοναχά Λάρισα " (Κοραή και Λ.Κατσώνη), θα πραγματοποιηθεί η μηνιαία συνάντηση των μελών του ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΥ.
Θα γίνει απολογισμός των πεπραγμένων του Συλλόγου στον ένα χρόνο από την ίδρυσή του, θα συζητηθούν διάφορα θέματα και θα πραγματοποιηθούν εγγραφές νέων μελών.

3 σχόλια:

makis-ael είπε...

Aπο μακης-αελ,θα ειναι μια ωραια συγκεντρωση,πιστευω να ειμαστε οσο τον δυνατον περισσοτεροι απο καθε αλλη φορα και μαζι των αλλων πρεπει να σχολιασουμε και να παρουμε θεση και για την συμπεριφορα του μαλακοστελιου του γαβρισταν,το σαββατο στη τουμπα,παμε γερα και δυνατα ΑΕΛΑΡΑ.

makis-ael είπε...

AΠΟ ΜΑΚΗΣ - ΑΕΛ,ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ , ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΑΙΤ,ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΥΣΣΙΝΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΒΥΣΣΙΝΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ,ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΒΥΣΣΙΝΙ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΩΝ,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΕΛΑΡΑ.

makis-ael είπε...

AΠΟ ΜΑΚΗΣ-ΑΕΛ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ,ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΣΣΙΝΙΚΗΠΠΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΩΝ,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΕΛΑΡΑ.

Δημοσίευση σχολίου