Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Άλλο " ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ " και άλλο " ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΣ "

Ο Σύλλογος της ΑΕΛ " ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΣ ", με αφορμή τις δηλώσεις του αρχηγού της ΑΕΛ Νίκου Νταμπίζα , που αναφέρονται σε σχόλιο της εφημερίδας " The Match " με τον τίτλο
" Εδώ Βυσσινόκηπος " και με υπογραφή " Οι κηπουροί ", δηλώνει πως ουδεμία σχέση έχει, αφού η ονομασία του Συλλόγου είναι μια σύνθεση των λέξεων " βυσσινί " και " ίππος ".
Οι ανακοινώσεις και τα σχόλια του Συλλόγου γίνονται από το επίσημο blog ανακοινώσεων στο διαδίκτυο στη διεύθυνση : http://vissinokippos-theclub.blogspot.com/ , προς αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων και παρερμηνειών.

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Συνάντηση, Πέμπτη 4/6/2009




Την Πέμπτη 4/6/09 πραγματοποιήθηκε στον κήπο του κέντρου Φρούριο συνάντηση των μελών του Βυσσινόκιππου με κύριο θέμα την εκλογή διοικητικού συμβουλίου και την διαδικασία συμμετοχής των μελών στις εκλογές.

Αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

  • Διεξαγωγή εκλογών έως το τέλος Ιουνίου

  • Πραγματοποίηση συνάντησης την Τρίτη 16 Ιουνίου με κύριο θέμα την υποβολή υποψηφιοτήτων των εγγεγραμμένων μελών. Η ώρα και το μέρος θα σταλεί στα μέλη μέσω SMS.

  • Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στις εκλογές είναι η εγγραφή και η εξόφληση της ετήσιας συνδρομής των 50 ευρώ.