Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : " ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ..."




Μπορεί ο Stelios να έφυγε, αλλά ο δικός μας " Στέλιος" παραμένει για πάντα στην ΑΕΛΑΡΑ μας!
Άντε γεια μας...στην υγειά μας!

ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΣ

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση μελών του ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΥ, παραθέτουμε το ιδρυτικό μανιφέστο του ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΥ, το οποίο συνέταξε το μέλος του ΔΣ Αντώνης Μπλιάτσος, έτσι ώστε το κάθε μέλος να έχει τη δυνατότητα να κάνει προσθήκες και , ενδεχομένως, τροποποιήσεις για να πάρει σύντομα την τελική του μορφή και να αναρτηθεί στο νέο και ανανεωμένο site του Συλλόγου. Τα σχόλιά σας μπορείτε να τα καταχωρείτε σε μορφή σχολίου κάτω από τη συγκεκριμένη ανακοίνωση ή να τα στέλνετε στο e-mail του ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΥ : visinokippos@gmail.com


ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;
ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΜΕ;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΒΥΣΣΙΝΟΚΙΠΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ Σ.Φ. ;

ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΑΓΟΥΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ''ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ'', ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΒΥΣΣΙΝΙ ΙΔΕΑΣ.
ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΘΕΑ ΤΗΣ ΒΥΣΣΙΝΙ ΦΑΝΕΛΑΣ.
ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΜΕ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ, ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΩΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ, ΩΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΤΟΝΩΣΗ, ΩΣ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.
ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ''ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ''.

ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ, ΟΧΙ MΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ, ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗ ΒΥΣΣΙΝΙ ΦΑΝΕΛΑ.
ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ.
ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ.
ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ, ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΑΒΑΘΜΗΣΗ.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΙΚΕΣ Ή ΟΙ ΗΤΤΕΣ, ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ, ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ.

Η ΑΕΛ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.... ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ !!!


ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΥ











Την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009, στις 8 το βράδυ στο "Μοναχά Λάρισα" πραγματοποιήθηκε η μηνιαία συνάντηση των μελών του ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΥ, η οποία είχε και επετειακό χαρακτήρα, καθώς συμπληρώθηκε κιόλας ένας χρόνος από την πρώτη συνάντηση στο "Καφωδείο".
Στη συνάντηση έγινε απολογισμός των δραστηριοτήτων και των πρωτοβουλιών του Συλλόγου. Ειδικότερα συζητήθηκαν τα εξής :
1. Οι συναντήσεις του ΔΣ του ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΟΥ με τους Συνδέσμους της ομάδας, τον Σύλλογο Παλαιμάχων, καθώς και με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ. Κ. Πηλαδάκη.
2. Η αναβάθμιση του blog σε site.
3. Η συμμετοχή του Συλλόγου στις εκδηλώσεις μνήμης για τον Αντόνιο Ντε Νίγκρις, καθώς και η πρωτοβουλία του Συλλόγου για τη συγκέντρωση χρηματικού ποσού μαζί με τους υπόλοιπους Συνδέσμους, που θα δοθεί σε ίδρυμα για παιδιά στο Μοντερέι του Μεξικού.
4. Η προσωρινή παραχώρηση γραφείου, από μέλος του ΔΣ,για τις ανάγκες του Συλλόγου.
5. Η έκδοση κάρτας μέλους.
6. Η πρόθεση και η αναγκαιότητα για την μαζική παρουσία των μελών του Συλλόγου σε συγκεκριμένο χώρο στο νέο γήπεδο. Το θέμα είχε συζητηθεί με εκπροσώπους της ΠΑΕ.
7. Εκδήλωση κοπής πίτας, στην οποία προσκεκλημένοι θα είναι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, που ζουν εκτός πόλης και που θα αντιπροσωπεύουν όλο το φάσμα των γενεών από το 1964 μέχρι σήμερα.
8. Αποφασίστηκε η επόμενη συνάντηση να γίνει και αυτή τη φορά στο " Μοναχά Λάρισα", την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010. Τα μέλη θα ειδοποιηθούν μέσω του τοπικού τύπου, μέσω του site, καθώς και με sms.

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΥ

Σήμερα Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 7.30 το βράδυ στο " Μοναχά Λάρισα " (Κοραή και Λ.Κατσώνη), θα πραγματοποιηθεί η μηνιαία συνάντηση των μελών του ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΥ.
Θα γίνει απολογισμός των πεπραγμένων του Συλλόγου στον ένα χρόνο από την ίδρυσή του, θα συζητηθούν διάφορα θέματα και θα πραγματοποιηθούν εγγραφές νέων μελών.

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

ΣΧΟΛΙΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ : ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΑΕΛ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ






Η ομάδα μας, μέσα στη ζούγκλα των Μάο- Μάο, βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ μ’ ένα πέναλτυ, που πολύ εύκολα καταλόγισε ένας ακόμη επιστήμονας του είδους χωρίς προηγουμένως να υποδείξει φάουλ του ποδοσφαιριστή του Π.Α.Ο.Κ. στον Μπουκουβάλα. Παρ' όλα αυτά η ομάδα μας βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και αφού, αρχικώς, ισορρόπησε τον αγώνα καρδιοχτύπησε τους αντιπάλους καθώς δημιούργησε ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα με κυριότερη του Αμπουχατζίρα στο τέλος του ημιχρόνου. Και ενώ το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει με έντονο ενδιαφέρον και διάθεση από τους βυσσινί για πίεση, με σκοπό να φτάσουν στην ισοφάριση ο επιστήμονας της συνάντησης, με ακόμη μία του απόφαση, μετατρέπεται σε πρωταγωνιστής του αγώνα, καθώς αποβάλει τον κορυφαίο παίχτη και μοναδικό επιθετικό της ομάδος μας για χτύπημα εκτός φάσης στο Λαρισαίο τερματοφύλακα του Π.Α.Ο.Κ., ενώ κάτι αντίστοιχο δεν κάνει σε δύο περιπτώσεις με τον Τσιρίλο. Με τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν γίνεται αντιληπτό ότι η ομάδα μας πολύ δύσκολα θα διεκδικούσε κάτι καλό και έτσι φυσιολογικά οδηγήθηκε στην ήττα σκορπώντας θλίψη και απογοήτευση στον κόσμο της, κυρίως για τον τρόπο που αυτή ήρθε.
Πάντως, για ένα ακόμη παιχνίδι, αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την αγωνιστικότητα και το πάθος που έδειξαν σε ολόκληρο τον αγώνα επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική τους άνοδο παρόλα τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας.

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στο Λαρισαίο τερματοφύλακα του Π.Α.Ο.Κ. Χαλκιά για την παράσταση που μας έπαιξε στη φάση της αποβολής του Κάσσας. Τόσος πόνος και τόσο δράμα θα τον ζήλευε ακόμη και η Μάρθα Βούρτση. Υπάρχει χρόνος αφού δεν αντέχει το ποδόσφαιρο να ασχοληθεί με την ηθοποιία. Άλλωστε ταλέντο διαθέτει άφθονο.

Κύριοι του ΠΣΑΠ αποδώστε από σήμερα κιόλας το βραβείο του fair-play στο συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Ο επαγγελματισμός του είναι αξιοζήλευτος.
Συγχαρητήρια, επίσης, στους ιθύνοντες της ΕΠΟ που συντηρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ένα πρωτάθλημα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του κατεστημένου τους και οδηγούν το ελληνικό ποδόσφαιρο στην απαξίωση και τον ευτελισμό.

Τέλος.............Stelios.




ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΛΑΡΑ.