Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΥ ΣΤΟ LARISSA SPORTS CENTER

Την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009 πραγματοποιήθηκε η μηνιαία συνάντηση των μελών του Βυσσινόκιππου στο Larissa Sports Center.
Συζητήθηκαν τα εξής θέματα :

1. Η ανανέωση του blog, που εντός των επόμενων ημερών θα έχει ολοκληρωθεί.
2. Η ανάρτηση στο blog της πρότασης του μέλους του ΔΣ Αντ. Μπλιάτσου για το μανιφέστο του Συλλόγου, η οποία ακόμη εκκρεμεί.
3. Η ενοικίαση καταστήματος ως γραφείο του Συλλόγου. Στο θέμα αυτό υπήρξαν διαφορετικές απόψεις.
4. Η πρόταση του μέλους Μαργαρίτη Μακρή για τη σύνταξη και δημοσιοποίηση στα ΜΜΕ ανακοίνωσης του Συλλόγου, σχετικά με την άσχημη κατάσταση της ομάδας και τη μη ανάληψη ευθυνών από τη Διοίκηση.
5. Συμφωνήθηκε να ανακοινώνεται η ημερομηνία και ο τόπος της επόμενης συνάντησης αμέσως μετά τη λήξη κάθε συνάντησης και μέσω του διαδικτύου, για λόγους έγκαιρου προγραμματισμού.

Στη συνάντηση- εκτός από το θέμα του blog που ολοκληρώνεται-, γενικά, για τα υπόλοιπα θέματα εκφράστηκαν διαφορετικές απόψεις. Θα συγκληθεί άμεσα το ΔΣ του Συλλόγου για να παρθούν οι τελικές αποφάσεις για τα θέματα που εκκρεμούν.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ : Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 8.00 το βράδυ στο ΜΟΝΑΧΑ ΛΑΡΙΣΑ ( τα μέλη θα ειδοποιηθούν με SMS ).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Πέρασε κιόλας ένας χρόνος...Στην επόμενη συνάντηση συμπληρώνεται ένας χρόνος από την πρώτη συνάντηση του ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΥ στο ΚΑΦΩΔΕΙΟ!

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ


Σαν σήμερα, πριν 18 χρόνια, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 33 χρόνων ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Μάκης Λυγούρας. Ο Βυσσινόκιππος τιμά την μνήμη του και δεν ξεχνά όλους όσοι φόρεσαν τη Βυσσινί φανέλα και δεν βρίσκονται πια ανάμεσά μας.

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

ΣΧΟΛΙΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ : ΑΕΚ-ΑΕΛ : 3-1( ή ΟΑΚΑ-ΑΕΛ : 23-4) ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ( ή την έχουν) " ΜΙΚΡΥΝΕΙ" ;


Για όλους εμάς, που χρόνια παρακολουθούμε αυτή την ΑΕΛ, το αποτέλεσμα του αγώνα με την ΑΕΚ ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Η χειρότερη ΑΕΛ των τελευταίων ετών απέναντι σίγουρα όχι στην καλύτερη ΑΕΚ των ίδιων χρόνων, σε ένα άδειο από τον κόσμο γήπεδο και απέναντι στην ομάδα που άλλα περίμενε και άλλα ευπρόσδεκτα βρήκε.
Με συσσωρευμένα προβλήματα που ξεκίνησαν από μια κακή προετοιμασία, κακή επιλογή του έμψυχου υλικού, άπειρο προπονητή, διοίκηση απούσα και ψυχολογία στο ναδίρ. Με την ολοκλήρωση του 1/3 του πρωταθλήματος, δεν ευσταθούν πλέον δικαιολογίες για «ανέτοιμη» ομάδα, άτυχα αποτελέσματα και «κακές» διαιτησίες. Συμπτώσεις που επαναλαμβάνονται, παύουν να είναι τέτοιες.
Με τσαλακωμένη περηφάνεια παρακολουθούμε από την αρχή της χρονιάς, στο θέατρο του παραλόγου, μια ομάδα γεμάτη αδυναμίες, κουρασμένη, χωρίς αυτοσυγκέντρωση και πάθος, ασύνδετη, με «μαθησιακές δυσκολίες», γερασμένη, χωρίς όραμα και στόχο, ανίκανη και αστεία… Και το ταξίδι προς τον πάτο συνεχίζεται… Ως πότε;
Έχει κλέψει από τα χείλη μας το χαμόγελο και από την ψυχή μας τον ενθουσιασμό ο κάθε … (συμπαθής λόγω ονόματος) Καράμπελας.
Ως «στόχο» μπορούμε να θεωρήσουμε για το υπόλοιπο της χρονιάς τις βοήθειες ελπίδας που μπορούμε να προσφέρουμε σε κάθε πικραμένο. Όποιος θέλει και έχει ανάγκη βαθμούς ξέρει που μπορεί χωρίς κούραση και κόπο να τους βρεί. Όποιος επιθετικός έχει ξεχάσει το σκοράρισμα ξέρει απο ποια άμυνα θα πάρει «δώρα».
Δεν νοιώθουμε απλώς στενοχώρια, αλλά οργή και θυμό, για την κατάντια της ομάδας που αγαπάμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε. Γιατί όλοι εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ όσο και αν κάποιοι σκεπάζουν την ανεπάρκειά τους κάτω από τις μακέτες του νεόυ γηπέδου.
Για την ιστορία :
ΑΕΚ-ΑΕΛ 3-1 (Μαϊστόροβιτς (18’), Μπλάνκο (50’), Νέμεθ (64’) - Ρομέου (45’).
ΑΕΚ (Μπάγεβιτς): Σάχα, Αραούχο, Καράμπελας, Μαϊστόροβιτς, Γκέντσογλου, Γιαχάγια (46’ Νέμεθ), Καφές, Μαντούκα, Χέρσι (66’ Γεωργέας), Σκόκο (77’ Γκερέιρο), Μπλάνκο.
ΑΕΛ (Ουζουνίδης): Μάλαρτζ, Μπουκουβάλας, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ντέλσον (39’ Μετίν), Σίμιτς (40’ Κυριακίδης), Ρομέου, Ιγκλέσιας, Μελίσσης, Κατσιαρός (63’ Γιαννακόπουλος) Αμπουχατζίρα.
Επίσης για την πρόσφατη ιστορία των τελευταίων 4ων ετών :
ΟΑΚΑ – ΑΕΛ (γκόλ 4 υπέρ - 23 κατά) (7 ήττες – 1 ισσοπαλία - 0 νίκες)