Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΥ ΣΤΟ LARISSA SPORTS CENTER

Την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009 πραγματοποιήθηκε η μηνιαία συνάντηση των μελών του Βυσσινόκιππου στο Larissa Sports Center.
Συζητήθηκαν τα εξής θέματα :

1. Η ανανέωση του blog, που εντός των επόμενων ημερών θα έχει ολοκληρωθεί.
2. Η ανάρτηση στο blog της πρότασης του μέλους του ΔΣ Αντ. Μπλιάτσου για το μανιφέστο του Συλλόγου, η οποία ακόμη εκκρεμεί.
3. Η ενοικίαση καταστήματος ως γραφείο του Συλλόγου. Στο θέμα αυτό υπήρξαν διαφορετικές απόψεις.
4. Η πρόταση του μέλους Μαργαρίτη Μακρή για τη σύνταξη και δημοσιοποίηση στα ΜΜΕ ανακοίνωσης του Συλλόγου, σχετικά με την άσχημη κατάσταση της ομάδας και τη μη ανάληψη ευθυνών από τη Διοίκηση.
5. Συμφωνήθηκε να ανακοινώνεται η ημερομηνία και ο τόπος της επόμενης συνάντησης αμέσως μετά τη λήξη κάθε συνάντησης και μέσω του διαδικτύου, για λόγους έγκαιρου προγραμματισμού.

Στη συνάντηση- εκτός από το θέμα του blog που ολοκληρώνεται-, γενικά, για τα υπόλοιπα θέματα εκφράστηκαν διαφορετικές απόψεις. Θα συγκληθεί άμεσα το ΔΣ του Συλλόγου για να παρθούν οι τελικές αποφάσεις για τα θέματα που εκκρεμούν.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ : Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 8.00 το βράδυ στο ΜΟΝΑΧΑ ΛΑΡΙΣΑ ( τα μέλη θα ειδοποιηθούν με SMS ).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Πέρασε κιόλας ένας χρόνος...Στην επόμενη συνάντηση συμπληρώνεται ένας χρόνος από την πρώτη συνάντηση του ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΥ στο ΚΑΦΩΔΕΙΟ!

3 σχόλια:

makis-ael είπε...

απο μακη-αελ,για τα θεματα που συζητηθηκαν,οσον αφορα για το θεμα 4,η προταση ηταν απο κοινου δικη μου και του μακρη και μαλιστα για δριμυτατη ανακοινωση του συλλογου για να ξυπνησουν αυτοι που κοιμουνται,στην ομαδα και μαλιστα τονισα οτι πρεπει να ειμαστε πιο ενεργοι σε αυτο το θεμα,επισης για το θεμα 2,στη προηγουμενη αναφορα την παρασκευη ειπα οτι πρεπει να βρουμε τηνταυτοτητα μας και αυτο πρεπει να κανουμε ,ποιο μανιφεστο ,για κομματα και παραταξεις θα μιλαμε τωρα ,το κκε ειμαστε η ο συριζα,αλλωστε το τονισα επανειλημμενως σε μελη του δ.σ. κατ ιδιαν και εκει στη συναντηση,αλλωστε διπλα μου καθοντουσαν και τα ακουσαν και οσον αφορα για το θεμε 3 ,πρεπει πρωτα να κατασταλαξουμε ποσα μελη ειμαστε ενεργοι για δραση σε αυτο το θεμα για να το τρεξουμε,μπορουμε να το κανουμε εαν θελουμε και να μην υπαρχει τοση ευαισθησια,σε περιπτωση κριτικης η αλλης γνωμης απο μελους που μπορει να βοηθησει σε αυτο το θεμα με προταση στο δ.σ.,οκ,παμε γερα και δυνατα ΑΕΛΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ.55 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 57 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ. ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ,Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΤΟΝ ΚΡΙΝΑΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΘΕΤΙΚΑ.ΦΕΤΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΠΟΡΕΙΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ,ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΣΑΜΕ. ΑΕΛ ΓΕΡΑ

Δημοσίευση σχολίου