Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

ΜΠΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΒΥΣΣΙΝΟ&ΙΠΠΟ




(Από Χρήστο Μπατζέλα)
Είμαστε κάποιες βαθιά βυσσινί ψυχές, ψήγματα μέσα στο μεγαλείο της Βυσσινί Ιδέας, διάσπαρτα στις κερκίδες του θρυλικού Αλκαζάρ. Ήμασταν μικρές - μικρές παρέες, η μια δίπλα στην άλλη ή πολύ κοντά στην άλλη. Παρέες που μας ένωναν η αγάπη για την ΑΕΛ, η περηφάνια για το ένδοξο παρελθόν της, η αγωνία και η σκέψη για το παρόν της και κυρίως το μέλλον της. Κοινά μας γνωρίσματα οι αναμνήσεις, οι προβληματισμοί, οι ανησυχίες μας και τα όνειρά μας για την ομάδα, η διατήρηση της ιστορικής μνήμης της, η μεταλαμπάδευση και διάδοση των ιδιαίτερων ιδεών και αξιών που διέπουν το ιδεολόγημα της λατρεμένης μας ΑΕΛ στις νεότερες γενιές, σε όλη την Ελληνική επικράτεια και το εξωτερικό.

Αποφασίσαμε να ενωθούμε σε μια μεγαλύτερη παρέα με την πίστη ότι ένας συλλογικότερος προβληματισμός και μια πιο ενεργή δραστηριοποίηση, θα μπορούσαν να συνιστούν μια πιο δυναμική και δημιουργική, πιο ουσιαστική τελικά συνεισφορά σε όσα οραματιζόμαστε όλοι μας, στην ευόδωση των μακρόπνοων στόχων της Βασίλισσάς μας.
Το όνομα της παρέας μας έμπνευση ώριμης σκέψης αλλά και αυθορμητισμού μαζί: Βυσσινό&ιππος
Φυσικά «βυσσινί», το χρώμα που μας συγκινεί και μας ενώνει, μας συγκλονίζει και μας θυμίζει… Όχι όμως μόνο «ίππος» (πανάρχαιο σύμβολο της πόλης και έμβλημα της πολυαγαπημένης μας ομάδας) αλλά και «κήπος», γιατί στις βυσσινί καρδιές μας πάντα θα ανθίζουνε λουλούδια, γιατί η ΑΕΛ πάντα ομόρφαινε και θα ομορφαίνει τη ζωή μας, πάντοτε ήταν και θα είναι η καθημερινή γλυκιά μας απόδραση.

Στην παρέα αυτή έχουν θέση αγνές βυσσινί φωνές του υπέροχου κόσμου της ΑΕΛ Σε συνεργασία με τα πολυάριθμα Clubs και τους απανταχού πυρήνες του βυσσινί λαού πιστεύουμε ότι η παρέα μας μπορεί να αποτελέσει έστω ένα μικρό λιθαράκι στο τεράστιο οικοδόμημα της αγαπημένης μας ΑΕΛ

Η ιδέα για δύο sites (blogs)

http://vissinokippos-theclub.blogspot.com/: Το site που βρίσκεστε ήδη. Ο σκοπός του είναι η διασύνδεση των μελών του συλλόγου μας. Εδώ θα ενημερώνεστε για τις συναντήσεις μας και τις αποφάσεις που πάρθηκαν σε αυτές, και θα αναρτώνται δοκιμαστικά τα κείμενα των παρεμβάσεών μας για την αγαπημένη μας ομάδα. Αφού έχετε την ευκαιρία όλοι να τα σχολιάσετε θα εμφανίζονται στην τελική τους μορφή στο δεύτερο site (βλέπε παρακάτω).

http://vissinokippos.blogspot.com/: Η εξωτερική εικόνα του συλλόγου μας, και των παρεμβάσεών του. Το site αυτό θα προσπαθήσουμε να συμπεριληφθεί στους συνδέσμους όλωντων άλλων sites που ασχολούνται με την Α.ΕΛ. και φυσικά στο επίσημο site της ομάδας.