Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

ΜΠΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΒΥΣΣΙΝΟ&ΙΠΠΟ




(Από Χρήστο Μπατζέλα)
Είμαστε κάποιες βαθιά βυσσινί ψυχές, ψήγματα μέσα στο μεγαλείο της Βυσσινί Ιδέας, διάσπαρτα στις κερκίδες του θρυλικού Αλκαζάρ. Ήμασταν μικρές - μικρές παρέες, η μια δίπλα στην άλλη ή πολύ κοντά στην άλλη. Παρέες που μας ένωναν η αγάπη για την ΑΕΛ, η περηφάνια για το ένδοξο παρελθόν της, η αγωνία και η σκέψη για το παρόν της και κυρίως το μέλλον της. Κοινά μας γνωρίσματα οι αναμνήσεις, οι προβληματισμοί, οι ανησυχίες μας και τα όνειρά μας για την ομάδα, η διατήρηση της ιστορικής μνήμης της, η μεταλαμπάδευση και διάδοση των ιδιαίτερων ιδεών και αξιών που διέπουν το ιδεολόγημα της λατρεμένης μας ΑΕΛ στις νεότερες γενιές, σε όλη την Ελληνική επικράτεια και το εξωτερικό.

Αποφασίσαμε να ενωθούμε σε μια μεγαλύτερη παρέα με την πίστη ότι ένας συλλογικότερος προβληματισμός και μια πιο ενεργή δραστηριοποίηση, θα μπορούσαν να συνιστούν μια πιο δυναμική και δημιουργική, πιο ουσιαστική τελικά συνεισφορά σε όσα οραματιζόμαστε όλοι μας, στην ευόδωση των μακρόπνοων στόχων της Βασίλισσάς μας.
Το όνομα της παρέας μας έμπνευση ώριμης σκέψης αλλά και αυθορμητισμού μαζί: Βυσσινό&ιππος
Φυσικά «βυσσινί», το χρώμα που μας συγκινεί και μας ενώνει, μας συγκλονίζει και μας θυμίζει… Όχι όμως μόνο «ίππος» (πανάρχαιο σύμβολο της πόλης και έμβλημα της πολυαγαπημένης μας ομάδας) αλλά και «κήπος», γιατί στις βυσσινί καρδιές μας πάντα θα ανθίζουνε λουλούδια, γιατί η ΑΕΛ πάντα ομόρφαινε και θα ομορφαίνει τη ζωή μας, πάντοτε ήταν και θα είναι η καθημερινή γλυκιά μας απόδραση.

Στην παρέα αυτή έχουν θέση αγνές βυσσινί φωνές του υπέροχου κόσμου της ΑΕΛ Σε συνεργασία με τα πολυάριθμα Clubs και τους απανταχού πυρήνες του βυσσινί λαού πιστεύουμε ότι η παρέα μας μπορεί να αποτελέσει έστω ένα μικρό λιθαράκι στο τεράστιο οικοδόμημα της αγαπημένης μας ΑΕΛ

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λουκάς Σδρόλιας
Πιστεύω ότι είναι πολύ καλό κείμενο.

Ανώνυμος είπε...

Καλό ξεκίνημα να έχουμε!

zaoapo είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΛΑΡΑ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΛΙ!!!!
Υ.Γ. Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΒΙΖΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Στο Βυσσινόκηπο του Τσέχοφ είναι η ψυχοκόρη η οποία, αφού τα άλλα αδέλφια έχουν πουλήσει το πατρικό σπίτι με τον βυσσινόκηπο, παλεύει να κρατήσει ζωντανές τις αναμνήσεις και να το πάρει πίσω.
Στον βυσσινόκιππο είναι μια παρέα η οποία κρατάει ζωντανές τις αναμνήσεις και δεν θα αφήσει ποτέ να πουληθεί το σπίτι.
Όπως διάβασα κάπου ο βυσσινόκηπος (αλλά και ο βυσσινόκιππος) εστιάζει στην αντίσταση, ηθική και συναισθηματική, απέναντι σε κάθε μορφής νομοτέλεια θανάτου και ματαίωσης του επιθυμητού. (καλά μην το δραματοποιούμε κιόλας αλλά μου άρεσε και το έγραψα!!!)

Ανώνυμος είπε...

Μπήκα κι εγώ στον βυσσινόκη(ι)π(ππ)ο. Την Κυριακή μας περιμένουν πολλές χαρές μαζί. Πάμε ενωμένοι και δυνατοί. ΑΕΛ γερά...!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΠΑΙΔΙΑ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ (ΑΕΚ,ΑΡΗΣ,ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!ΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ Η 'ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ' ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ,ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ,ΣΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΞΑΝΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΘΥΜΟΜΑΣΤΑΝ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΣΙ.ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ.Η ΕΔΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Στο Βυσσινόκιππο ξανασυναντηθήκαμε για να ονειρευόμαστε.Μόλις χθες ονειρεύτηκα την τρίτη τεσσάρα στην ΑΕΚ." Ας ήτανε αληθινό το όνειρο τ' αποψινό...στο Βυσσινόκιππο!"ΦΑ Μινόρε!

ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ ΟΝΕΙΡΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

O SERAFINO γράφει:
Πριν από 45 χρόνια κάποιοι ευλογημένοι ιδεολόγοι του αθλητισμού, συντοπίτες μας, διάλεξαν το "δύσκολο" για Έλληνες, διάλεξαν την ενότητα. Δεν τους θάμπωναν τα "εύκολα" χρώματα (κόκκινο, πράσινο, μαύρο, μπλε...). Παίρνοντας δύναμη απ' του Ολύμπου την κορυφή τη ΛΕΥΚΗ διάλεξαν το ΒΥΣΣΙΝΙ...και ξεκίνησαν για εκεί...μ' ένα ΑΤΙ να καλπάζει περήφανο... μπροστά...
Το μόνο εύκολο στην προσπάθεια αυτή ήταν το όνομα: ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ. Α.Ε.Λ.!και αμέσως ΑΕΛΑΡΑ!...... (συνεχίζεται...)

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ Η ΠΙΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΧΑΛΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΑΜΕ.ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΑ.Η ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΘΕΑ ΔΕΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΜΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ,ΠΑΙΚΤΕΣ,ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΑΡΜΑ.ΠΕΡΥΣΙ ΘΥΜΑΣΤΕ,ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΙΣΩ.ΦΕΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!!ΕΜΠΡΟΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Νοοτροπία νικητή χρειάζεται η ομάδα στο κάποτε απόρθητο Αλκαζάρ από το πρώτο λεπτό, για να μην παθαίνουμε κάθε φορά τα ίδια.Το σχόλιο αφορά πρώτα τον Μαρίνο και μετά τους παίκτες,γιατί είναι ικανοί για μεγάλα πράγματα και όχι για συντήρηση νοοτροπίας μη ήττας.Από αύριο πάμε δυνατά με ψηλά το κεφάλι για διπλό στη Θράκη.

Ανώνυμος είπε...

Δε ξενερώνω και τραγουδάω...
ΑΕΛάρα σ'αγαπάω!... (γ... τη τρέλα μου...)
serafino

Ανώνυμος είπε...

DHMHTRHS

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΓΡΑΦΩ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΑΜΕ - ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΥΣ - ΣΤΟ 90+
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ
ΑΕΛΑΡΑ ΚΑΡΓΑ
Ο ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ
ΠΑΕ ΑΕΛ 1964

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ,

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΜΕΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ..ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ?
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΜΙΑ ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΡΑΦΙΚΗ,ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΟΣ?
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ,ΠΙΟ ΕΞΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΣΜΕΝΑ ΗΘΗ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ...ΔΙΑΟΛΕ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΕΙ Η ''ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ'' ΜΑΣ.
Ή ΜΗΠΩΣ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΨΥΧΟΜΑΝΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ (ΕΠΙΟΙΚΩΣ) ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ?
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ... ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΤΑΜΑΤΑ.
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ(?) ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΙΣΥΦΙΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ!!!

ΜΕ ΒΥΣΣΙΝΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ Γ. ΜΠΛΙΑΤΣΙΟΣ
ενας ρομαντικός ποδοσφαιρόφιλος

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα,αλλά θέλω "ανακοινώσεις" και μέσα στο γήπεδο την ώρα του εγκλήματος,γιατί μετά συνήθως είναι αργά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ Ν.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:'ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙΣ'.ΑΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΑΕΛ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΙΠΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ.ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, Η ΑΕΛ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑ.ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ 'ΜΠΟΥΝ'ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΑΦΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΠΕΜΠΤΟΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ Η 'ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗ' ΤΟΥ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΥΓΙΕΙΣ, ΝΟΜΙΖΩ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ[ΑΕΛ] ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΠΑΛΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΦΟΒΟ Φ.Γ

Ανώνυμος είπε...

Παληκάρια πολύ πρώτες οι δηλώσεις του αρχηγού. Σωστές αλλά είναι για προχωρημένα άτομα. Οι παοκτζήδες οπαδοί μόνο προχωρημένοι δεν είναι. Μάλλον για κάτι σαν Ζουλού μου κάνουν. Σωστό να μην γίνουν ρατσιστικά έκτροπα, για λευκή Ζουλού, τότε. Αυτό που θέλουμε είναι να πιάσουν αύριο οι παίκτες τον ταύρο απο τα κέρατα και όχι να παίξουν σαν παρθένες (;) Θέλουμε την νίκη, ο λαός της ΑΕΛ συμφωνεί με τον αρχηγό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι... Οι παίκτες έχουν δείξει τι αξίζουν, η ομάδα είναι καλύτερη, αιντε μωρέ όνειρο, αιντε για την νίκη!
ΒΥΣΣΙΝΗ ΑΣΘΑΙΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΛΑΡΑ !!!!!!!!!!

Cassano 99

μοναχά ΛΑΡΙΣΑ.... είπε...

AELARA K TA MYALA STON KOUPARNO

http://aelara-fans.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

ADE MORE ONEIRO XESKONISTE TA DIABATIRIA PAIDIAAAAAA......TA XILIOMETRA EINAI POLLA AELARA KARGA KAI TRELA STA MYALA...GREGORY BATALAS ''MONSTERS RHODOS CLUB'' TA DEONTA STO FILO MOU ANTONI MPLIATSO.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦΣ.ΓΕΡΑ Π.Γ

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ ΣΤΗΝ ΑΕΛ,ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΡΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ.ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΛΠΑΖΕΙ.ΑΙΝΤΕ ΒΡΕ ΟΝΕΙΡΟ!
BILL KYR

Δημοσίευση σχολίου