Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

KΛΕΨΥΔΡΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE έχει αρχίσει και βρίσκει όλους εμάς, που η καρδιά μας χτυπά στο ρυθμό της ΑΕΛ, να είμαστε στο πλευρό της. Προβληματισμένοι εξαιτίας των άτυχων αποτελεσμάτων μας στην EUROPA LEAGUE και περισσότερο αγχωμένοι, επειδή τη φετινή χρονιά έχουμε ριζική ανανέωση στον βασικό κορμό της ομάδας. Στηρίζουμε και εμπιστευόμαστε την ομάδα χωρίς να μένουμε απλοί παρατηρητές και αυτή θα είναι η στάση τη νέα αγωνιστική περίοδο. Παρακολουθούμε, σκεφτόμαστε, κρίνουμε, σχολιάζουμε, έχουμε άποψη και υποστηρίζουμε το ποδοσφαιρικό και τενικό τμήμα. Κάλεσμα προς όλους να παρακολουθήσουμε τους αγώνες της ομάδας μας στο πλευρό της, για τελευταία χρονιά στο θρυλικό ΑΛΚΑΖΑΡ... Κλεψύδρα που γυρνά για το στάδιό μας με το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή στη νέα σεζόν, γεμίζοντάς μας αντιφατικά συναισθήματα, όπως λύπη και συγκίνηση για το παλιό που φεύγει, χαρά και ελπίδα για το νέο που έρχεται.

Έχουμε ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να γεμίσουμε το γήπεδο αποδεικνύοντας τη δυναμική του λαού της ΑΕΛ, που φωνάζει ότι απ' αυτή την ομάδα θέλει πάθος. Πάθος για το καλό ποδόσφαιρο, απόδοση απ' τους ποδοσφαιριστές που φοράνε τη φανέλα με το άλογο στο στήθος, αντάξια της ιστορίας της ομάδας. Οι νίκες και οι τίτλοι θα έρθουν, δεν είναι αυτοσκοπός.

Περιμένουμε απ' αυτή την ομάδα να διδάξει μοντέρνο ποδόσφαιρο και να βάλει χρώμα στη στασιμότητα του ελληνικού ποδοσφαιρικού κατεστημένου. Με το τελευταίο σφύριγμα στο Αλκαζάρ να κάνουμε το γύρο του θριάμβου, να τραγουδήσουμε όλα τα συνθήματα από καρδιάς και να φωνάξουμε ότι ΝΑΙ προσπαθήσαμε, είμαστε αγωνιστές, έχουμε δικαίωμα στο όνειρο.

Οφείλουμε να είμαστε εκεί όλη τη χρονιά σ' αυτή τη γιορτή, τη ΒΥΣΣΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ. Δεν ξεχνάμε δοξασμένες και σκοτεινές στιγμές στο Αλκαζάρ και μεταφέρουμε την ελπίδα μας στο νέο γήπεδο, στις νέες γενιές. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά στους παίκτες, προπονητές, διοίκηση και φιλάθλους της ΑΕΛ. Η ευχή μας είναι μία. Να έχουμε μια ποδοσφαιρική σεζόν στην οποία θα απουσιάσουν τελείως τα φαινόμενα βίας στα γήπεδα της χώρας μας.

Όραμα του συλλόγου μας είναι να δίνουμε το παρόν σε αγώνες , όπου οι φίλαθλοι των αντιπάλων ομάδων θα παρακολουθούν μαζί τα ματς, χωρίς αστυνόμευση, και θα επιδοκιμάζουν κάθε καλή ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο. Υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην πραγματοποίηση του σκοπού αυτού.

Δεν πτοούμαστε, η ΑΕΛ της καρδιάς μας να γίνει η ΑΕΛ των ονείρων μας !

ΒΥΣΣΙΝΟΚΙΠΠΟΣ

Σύλλογος Φίλων της ΑΕΛ