Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

ΣΧΟΛΙΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ : ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑ! Από την χαρά στην αδράνεια και στον...πέο.


Ενώ είχαμε ετοιμάσει το σχόλιογια για το νικηφόρο αγώνα στην Κομοτηνή, σκεφτήκαμε να το ολοκληρώσουμε αφού τελειώσει και ο αγώνας του Κυπέλλου στο Βόλο.

Δυστυχώς, αναγκαζόμαστε να γράψουμε το σχόλιο της εβδομάδας σε στιγμές απογοήτευσης και θυμού. Ενός θυμού που προέρχεται όχι τόσο από την ήττα και τον αποκλεισμό, όσο κυρίως από τον τρόπο και από τα γεγονότα που προηγήθηκαν και συνετέλεσαν σ' αυτόν τον αποκλεισμό. Δεν είμαστε οπαδοί της καταστροφολογίας, αλλά ούτε οπαδοί της αδράνειας. Όλοι μας ξέρουμε πως σε τέτοιοιυς αγώνες αποφασιστικό ρόλο στη νίκη πάιζουν το κίνητρο και το πάθος. Και τα δυο, δυστυχώς, τα είχε σε μεγαλύτερο βαθμό ο αντίπαλος. Όμως, η ομάδα μας πήγε στη γειτονική πόλη απροστάτευτη και ανέτοιμη ψυχολογικά να αντιμετωπίσει μια άκρως εχθρική ατμόσφαιρα - κάτι, όμως, που γνώριζε. Η προπαγάνδα του έμπειρου σε τέτοιους αγώνες προέδρου - ράμπο της βολιώτικης ομάδας έφερε, τελικά, τα επιθυμητά γι' αυτόν αποτελέσματα. Μετά τα καραγκιοζιλίκια και τις συγγνώμες για τα εισιτήρια, είχαμε και τις ψευτομαγκιές στο γήπεδο. Αρχικά, εναντίον των Λαρισαίων δημοσιογράφων και στη συνέχεια με την αστυνομία, την οποία φαίνεται πως έχει την ικανότητα να κουμαντάρει! Μετά απ' όλα αυτά τα θλιβερά γεγονότα που οδηγούν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω, περιμένουμε ,επιτέλους, από τη διοίκηση της ομάδας μας μια ηχηρή απάντηση προς τον κατά τα άλλα φίλο μας πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου. Αν και η απάντηση θα έπρεπε να είχε έρθει πολύ νωρίτερα, πριν, δηλαδή, η ομάδα οδηγηθεί απροστάτευτη σ' αυτόν τον ηττοπαθή αποκλεισμό. Ελπίζουμε πως και αυτό το πάθημα, θα ξυπνήσει τον ποδοσφαιρικό εγωισμό όλων ( παικτών, προπονητή, διοίκησης, φιλάθλων) από αύριο, κιόλας, αφού η ΑΕΛ μας το Σάββατο δίνει έναν ακόμη δύσκολο και σημαντικό αγώνα. Ας γίνει, όμως, επιτέλους το Αλκαζάρ καμίνι από όλους. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και όλοι ενωμένοι είμαστε σίγουροι πως και αυτή τη δύσκολη στιγμή θα την ξεπεράσουμε γρήγορα. Φάγαμε ένα χαστούκι γιατί επαναπαυθήκαμε μόνο στο όνομά μας και όχι και στον ποδοσφαιρικό τσαμπουκά μας. Τέλος, όσον αφορά στην άλλη ξευτίλα, να αναγκαζόμαστε να βλέπουμε τον αγώνα μαγνητοσκοπημένο και σαν προσφορά - έκπληξη του βολιώτικου ΤRT προς τους κατά τα άλλα ισότιμους Θεσσαλούς τηλεθεατές του, απλά δίνουμε τα συγχαρητήριά μας σε όλους εκείνους τους πετυχημένους επιχειρηματίες των media της πόλης μας για την συνεχιζόμενη απουσία τους από την γειτονική τηλεοπτική αγορά.

ΑΕΛ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ Σ' ΑΓΑΠΗΣΑ ΠΟΛΥ. ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΣ

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Ανακοίνωση

Σαν σήμερα πριν 23 χρόνια εφονεύθη στο Αλκαζάρ ο αγνός φίλαθλος της ΑΕΛ Χαράλαμπος Μπλιώνας. Με την ευχή, ποτέ ξανά θύματα μέσα στα γήπεδα, ο Βυσσινόκιππος τιμά την μνήμη του και ποτέ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ το αδικοχαμένο αυτό κομμάτι της ιστορίας της ΑΕΛ.