Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΗΛΑΔΑΚΗ

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ συνάντηση των μελών του Δ.Σ. του ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΥ με τον Πρόεδρο της ΑΕΛ Κώστα Πηλαδάκη, παρουσία και των κυρίων Κωνστάντου, Τζήμα και Τσούμαρη.
Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την ομάδα και γενικότερα την οικογένεια της ΑΕΛ, ενώ έμφαση δόθηκε στην πρόταση του Συλλόγου μας για την έναρξη και καθιέρωση διαλόγου μεταξύ συνδέσμων - παλαιμάχων - διοίκησης.

Στατιστική επισκεπτών


Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Συνάντηση, Τρίτη 13/10/2009

Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Τσακμακίδη η μηνιαία συνάντηση των μελών του Βυσσινόκιππου. Στην συνάντηση συζητήθηκαν τα εξής:
  • Ανανέωση του μπλογκ του συλλόγου και η δυνατότητα επικοινωνίας διαδικτυακά με του άλλους συνδέσμους και τα αθλητικά μπλογκ της πόλης.
  • Η επαναφορά της πρότασης προς την ΠΑΕ ΑΕΛ για έναρξη του προγράμματος "Η ΑΕΛ στα Δημοτικά" με την συμμετοχή και των παλαιμάχων.
  • Η επαναφορά της επιθυμίας του ΔΣ για συνάντηση γνωριμίας με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ και που μέχρι και σήμερα δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί
  • Η έναρξη επαφών του Βυσσινόκιππου με τους συνδέσμους και τους παλαίμαχους με απώτερο στόχο την μονιμοποίηση ενός διαλόγου που θα οδηγήσει μέσα από την συνεργασία και την ενότητα στην βοήθεια της ομάδος.
  • Η πρόταση του μέλους Αντ. Μπλιάτσου για την ιδρυτική διακήρυξη του συλλόγου η οποία και θα αναρτηθεί στο μπλογκ έτσι ώστε τα μέλη μέσω του διαδικτύου (e-mail) με έγγραφες επιστολές να μπορούν να κάνουν τις δικές τους παρατηρήσεις και τροποποιήσεις Στόχος η ανάρτηση του τελικού κειμένου που θα εγκριθεί σε γενική συνέλευση του συλλόγου.
  • Πρόταση για τον αγώνα με την Ξάνθη να δονεί το Αλκαζάρ το σύνθημα "Στις χαρές και τις λύπες κοντά" σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.
  • Εγγραφή δύο νέων μελών
  • Ανανέωση του ραντεβού σε περίπου ένα μήνα στις εγκαταστάσεις του Μ. Καγγά στην Τερψιθέα.
  • Το ΔΣ θα πραγματοποιήσει συνάντηση μετά τον αγώνα με την Ξάνθη.

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ θα αντιμετωπίσουν την ομάδα των ομογενών του Καναδά σε φιλικό που θα διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16.30 στο Αλκαζάρ, στη μνήμη όλων όσοι έχασαν τη ζωή τους και ανήκαν στην οικογένεια της ΑΕΛ.