Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΙ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ




Παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ για το " Βυσσινί ζεϊμπέκικο των Αθανάτων".


Την Κυριακή 6/9, συμπληρώνονται 30 χρόνια απ’ την αποφράδα ημέρα του χαμού των μεγάλων ποδοσφαιρικών ταλέντων της Λάρισας και της ΑΕΛ, Δημήτρη Κουκουλίτσιου και Δημήτρη Μουσιάρη. Δεν το ξεχνάμε, όπως δεν ξεχνάμε ότι σε μια εβδομάδα, την Κυριακή 13/09, συμπληρώνονται 12 χρόνια χωρίς τον Γιώργο Μητσιμπόνα κι όπως δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ όλα τα αστέρια της ομάδας που έφυγαν έτσι ξαφνικά από κοντά μας.
Γι’ αυτό και αποφασίστηκε, με την αμέριστη βοήθεια καλών και ταλαντούχων φίλων, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 να τιμήσει και μουσικά το αδικοχαμένο κομμάτι της ιστορίας της.
Πρόκειται για μια σεμνή παραγωγή, για ένα τραγούδι μνήμης, νοσταλγίας και ελπίδας, προϊόν της έμπνευσης και της ευαισθησίας του δημιουργού του.
Αξίζει μεταξύ άλλων να σημειωθεί ότι το τραγούδι προλογίζει ο Γιάννης Βαλαώρας και σε εύλογο χρόνο θα κυκλοφορήσει για φιλανθρωπικό σκοπό.
Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ευαίσθητη αυτή παραγωγή, θα γίνουν γνωστές σε ιδιαίτερη εκδήλωση, η οποία προετοιμάζεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον.
Προς το παρόν, οι φίλοι της ΑΕΛ θα έχουν την ευκαιρία να το ακούν από την ερχόμενη Δευτέρα, από τις αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές της πόλης, όπου θα διανεμηθεί.