Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΥ











Την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009, στις 8 το βράδυ στο "Μοναχά Λάρισα" πραγματοποιήθηκε η μηνιαία συνάντηση των μελών του ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΥ, η οποία είχε και επετειακό χαρακτήρα, καθώς συμπληρώθηκε κιόλας ένας χρόνος από την πρώτη συνάντηση στο "Καφωδείο".
Στη συνάντηση έγινε απολογισμός των δραστηριοτήτων και των πρωτοβουλιών του Συλλόγου. Ειδικότερα συζητήθηκαν τα εξής :
1. Οι συναντήσεις του ΔΣ του ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΟΥ με τους Συνδέσμους της ομάδας, τον Σύλλογο Παλαιμάχων, καθώς και με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ. Κ. Πηλαδάκη.
2. Η αναβάθμιση του blog σε site.
3. Η συμμετοχή του Συλλόγου στις εκδηλώσεις μνήμης για τον Αντόνιο Ντε Νίγκρις, καθώς και η πρωτοβουλία του Συλλόγου για τη συγκέντρωση χρηματικού ποσού μαζί με τους υπόλοιπους Συνδέσμους, που θα δοθεί σε ίδρυμα για παιδιά στο Μοντερέι του Μεξικού.
4. Η προσωρινή παραχώρηση γραφείου, από μέλος του ΔΣ,για τις ανάγκες του Συλλόγου.
5. Η έκδοση κάρτας μέλους.
6. Η πρόθεση και η αναγκαιότητα για την μαζική παρουσία των μελών του Συλλόγου σε συγκεκριμένο χώρο στο νέο γήπεδο. Το θέμα είχε συζητηθεί με εκπροσώπους της ΠΑΕ.
7. Εκδήλωση κοπής πίτας, στην οποία προσκεκλημένοι θα είναι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, που ζουν εκτός πόλης και που θα αντιπροσωπεύουν όλο το φάσμα των γενεών από το 1964 μέχρι σήμερα.
8. Αποφασίστηκε η επόμενη συνάντηση να γίνει και αυτή τη φορά στο " Μοναχά Λάρισα", την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010. Τα μέλη θα ειδοποιηθούν μέσω του τοπικού τύπου, μέσω του site, καθώς και με sms.

1 σχόλιο:

makis-ael είπε...

απο μακης - αελ,πρεπει σε αυτο το τοπικ,να προτεινουμε αανθρωπους ,που θα μπορουν να ειναι προσκεκλημενοι στη κοπη της πιτας,εγω προτεινω τον παλαιμαχο παικτη της ομαδος ,τον κωστα μαλουμιδη,ο οποιος ζει και εργαζεται σημερα στη εδεσσα,παμε γερα και δυνατα ΑΕΛΑΡΑ.

Δημοσίευση σχολίου