Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Προς τα μέλη: Κάντε εδώ τα σχόλιά σας που δεν σχετίζονται με συγκεκριμένη ανακοίνωση.

244 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 244 από 244
Ανώνυμος είπε...

Σπάθα τεράστιε διαιτήτη, συγχαρητήρια για την αποστολή που εκτλέλεσες.(ΜΟΥ_ _ΠΑΝΟ)
Ένα ακόμη (το 3ο στη σειρά που μένουμε με 10) και ένα ακόμη παιχνίδι που ο Ρούλης αντιμετωπίζει για ένα ολόκληρο ημίχρονο τον αντίπαλο με παίκτη παραπάνω (Ξάνθη, Πανθρακικό, Εργοτέλη, ΑΕΛ).
Πρόεδρε ξύπνα...
Bajelinho

ντινος είπε...

μεγάλη η στιγμή της κατάθεσης στεφανιού απο τον σφ αθήνας όπως και πάρα πάρα πολύ εκπληκτικό το περιοδικό τους.ας τα βλέπουμε λοιπόν και ας τα κάνουμε και εμείς

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΖΗΛΕΨΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΡΕΛΟΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ. ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΣ

makis-ael είπε...

ΑΠΟ ΜΑΚΗΣ-ΑΕΛ,ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΔΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΚΟΜΗ,ΓΙΑ ΔΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΗΤΑΝ ΧΑΛΑΡΗ ΚΑΙ ΗΠΙΑ,ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΙ,ΟΚ,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ.

makis-ael είπε...

ΑΠΟ ΜΑΚΗΣ - ΑΕΛ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΤΑΝ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΙ,ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΝΙΚΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΥΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ,ΕΙΔΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ,ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

poly tha ithela na iksera tous 3 pou psifisan oxi xi xi xi

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΓΚΑΛΟΠ,38 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΔΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ 3 ΚΑΤΑ,ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ, ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΑΕΛ.ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΣ

Ανώνυμος είπε...

συνβυσσινοκιππαδες γεια. ελπιζω να μην επανερθω. μεχρι ποτε θα ρουφαμε δηλητηριο με το καλαμακι; ως ποτε θα βλεπω τον δεκαπενταχρονο -πλεον- ανιψιο μου με τα ματια χαμηλωμενα, απολογουμενος για κατι που μοιαζει με παραμυθι; την ΑΕΛ που καποτε παλια επαιζε μπαλλα, οχι αστεια, και ο μικρος να με καγχαζει -παλι χασαμε σαν κοροιδα χθες - ποτε θα απαιτουμε λογικα να μην μας θεωρουν ρινοκερους;
ΒΥΣΣΙΝΙ ΗΜΙΘΑΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΩΣ ΠΟΤΕ Η ΙδΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ, ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΝΒΥΣΣΙΝΟΚΙΠΠΑΔΕΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ;
ΒΥΣΣΙΝΙ ΗΜΙΘΑΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τ' αυγά Ημιθανή. Και τί έγινε. Απο την μεγάλη ΑΕΚ χάσαμε. Πως κάνεις έτσι.
Από μια υπερομάδα που της βάζει γκολ όποιος θέλει, την παίζει μπάλα όποιος θέλει, τη νικάει όποιος θέλει,φέτος, εκτός απο την ΑΕΛ φυσικά.
Αλλά πως περιμέναμε κάτι καλό, πως ήμασταν τόσο σίγουροι ότι η ομάδα μας είναι σε θέση να πάρει έστω και ένα βαθμό, αφού εκτός του παιχνιδιού με τον Ρούλη, το μόνο που έχουμε δει φέτος είναι εκλάμψεις 2-3 λεπτών και τίποτε άλλο? Ένα απόλυτο μηδέν.
Δε είναι μόνο ότι δε βλέπουμε καλό θέαμα. Είναι ότι δεν προσδόκεις και δεν περιμένεις να δεις καλό θέαμα γιατί δε μπορεί η ομάδα. Δε το χει ρε αδερφάκι μου. Πως να το κάνουμε?
Δε το χεί ο μεγάλος ατελείωτος και τεράστιος δεξιός μπακ Μπουκουβάλας, ο οποίος όχι μονο δεξί μπακ δεν είναι ούτε καν ποδοσφαιριστής. Και θα μου πει κάποιος. Έλα μωρε τώρα. Το παιδάκι σου φταίει. Ε ναι ρε. Μου φταίει.
Μου φταίει καταρχάς γιατί η ομάδα παίζει με 10 παίχτες. Μου φταίει γιατί ο βασικότερος λόγος που η άμυνα μπάζει είναι αυτός. Ο Νταμπίζας πάει να καλύψει το κενό του και ταυτόχρονα δημιουργούνται 2 κενά, με αποτέλεσμα να εκτείθεται και αυτός ακόμη περισσότερο. (Για να μη παρεξηγηθώ δεν υπερασπίζομαι το Νταμπίζα).
Δεν το χει και ο Γιαννακόπουλος. Πλεόν πραγματικά τον λυπάμαι. Το λόγια είναι περιττά.
Το βασικότερο όμως θέμα είναι ότι δεν το χει και ο προπονητής. Τον έχει πάρει και αυτόν η κάτω βόλτα και πλεόν είναι δύσκολο να μπορέσει να ανεβεί. ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.
Δυστυχώς ο Γενάρης αργεί. Και ακομή περισσότερο αργεί ο Φλεβάρης...

Bajelinho
Η χρονιά ξεκίνησε δύσκολα και θα τελειώσει πιο δύσκολα.
Εμείς γι' αυτούς αλλά κι αυτοί στ' αρχίδια τους...

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ.ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ...ΒΥΣΣΙΝΙ.ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΑΛΙ ΚΟΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΟΤΑ ΒΥΣΣΙΝΙ,ΑΦΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΡΑΤΣΑΣ ΟΙ ΚΟΤΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.ΑΕΛ ΓΕΡΑ

PPP είπε...

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΜΙΚΡΗΣ ΟΜΑΔΟΣ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ 'ΤΡΕΛΟΔΩΝΗ' Η ΑΕΛ ΕΠΑΙΖΕ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ!ΦΕΤΟΣ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ,ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ..ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΕΛ,ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ.ΜΙΑ ΜΙΖΕΡΗ,ΜΕΤΡΙΑ,ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ,ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΕΚ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΦΕΤΟΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ,ΚΑΙ Ο Κ. ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ 'ΔΩΡΑ' ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ 90ΛΕΠΤΟ?ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ?ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

Μην αγχώνεστε αδέρφια. Ο πρόεδρος ελάλησε. Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης είπε και τόνισε ότι τα Χρίστούγεννα θα γίνουν οι κινήσεις που πρέπει.
Ξαφνικά κατάλαβε ότι έχει και αυτός ευθύνη ενώ μέχρι τώρα μας έβγαζε τρελούς και έλεγε ότι ασχολούμαστε με εφήμερα πράγματα και δεν κοιτάμε τα μεγάλα πράγματα που γίνονται στην ομάδα...
Το θέμα όμως ποιο είναι?
Ότι εκτός από τον εαυτό του θεωρεί υπεύθυνους και εμάς. Γιατί όταν λέμε ομάδα φυσικά συμπεριλαμβάνεται και ο κόσμος. Και όταν λες ότι φταίνε όλοι και δε ξεκαθαρίζεις ποιοι φταίνε φταίει και ο κόσμος.
Και αίντε. Φταίμε και εμείς. Να μας πει όμως που? Σε τί?
Μήπως φταίμε που δεν έχουμε μαζευτεί ακόμη στα αποδυτήρια για να βρίσουμε πάικτες, προπονητή και διοίκηση?
Φταίμε γιατί δε πουλήθηκαν παραπάνω διαρκείας, έστω και μετά τη μαύρη σελίδα και τον αποκλεισμό του Ιουλίου και τις τεράστιες μεταγραφές που έγιναν μετά από αυτόν? (Υπάρχουν και τέτοιοι φίλαθλοι που θέλουν μεταγραφές για να αγοράσουν διαρκείας και καλά κάνουν)
Ή βγαίνεις και λες αναλαμβάνω την ευθύνη και φταίω εγώ και μόνο εγώ ή συνεχίζεις το "εφήμερο" τροπάριο. Εμ φταίχτης εμ νταβατζής δε γίνεται?
Bajelinho

makis-ael είπε...

AΠΟ ΜΑΚΗΣ-ΑΕΛ,ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1980,ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ,ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΔΕΣΜΟ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ,ΗΤΑΝ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΤΖΩΝΗΣ,16 ΕΤΩΝ ΤΟΤΕ ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ,ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ,ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΑΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ,ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΤΡΟΠΟΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΣΙΡΙΝΙΑΝ,ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΤΖΩΝΗ,ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ,ΟΚ,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΕΛΑΡΑ.

ΜΑΚΙΣ-ΑΕΛ είπε...

ΑΠΟ ΜΑΚΗΣ-ΑΕΛ,ΠΟΤΕ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΒΥΣΣΙΝΟΚΙΠΠΟΥ,ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΩ,ΕΑΝ ΕΝΘΥΜΟΥΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΠΟΡΤ-ΣΕΝΤΕΡ ΑΕ ΣΤΗΝ ΤΕΡΨΙΘΕΑ,ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΓΓΑ,ΟΚ,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΕΛΑΡΑ.

makis-ael είπε...

ΑΠΟ ΜΑΚΗΣ-ΑΕΛ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΩ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΠΟΥ,ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΠΟΡΤ ΣΕΝΤΕΡ Α.Ε.,ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΚΑΓΓΑ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΑΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΥΤΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ,ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΕΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΣΚΕΡΙ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΠΑΛΛΑΚΙ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ,ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Η ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΙΑΣΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΝΣΟΜΑΣΙΟΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΞΤΡΑ ΕΙΣΦΟΡΑ ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,ΟΚ,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΕΛΑΡΑ.

ΜΑΚΗΣ-ΑΕΛ είπε...

ΑΠΟ ΜΑΚΗΣ ΑΕΛ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΝ 11/11 Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ,Η ΣΩΣΤΗ ΕΙΝΑΙ 13/11 ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΟΥ,ΟΚ,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΕΛΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΩ,ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΑΔΙΚΗΣΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΕΙΡΑ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΛ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ.ΑΕΛ ΓΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΛΤΡΑΡΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ-ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ.ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ, ΒΕΒΑΙΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΕ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ' ΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΝΤΕ ΝΙΓΚΡΙΣ. ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

makis-ael είπε...

ΑΠΟ ΜΑΚΗΣ-ΑΕΛ,ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΟΝΙΟ ΝΤΕ ΝΙΓΚΡΙΣ,ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ,ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΛ ΤΑΝΟ,ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΕΛΑΡΑ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

makis-ael είπε...

ΑΠΟ ΜΑΚΗΣ-ΑΕΛ,ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ ΤΡΙΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ,ΑΠΟ ΤΙΣ 4 Η ΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΩΜΟΣ ΜΕ ΚΕΡΙΑ ,ΑΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΥΣΣΙΝΙΚΙΠΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ Η ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΕΛΑΡΑ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

makis-ael είπε...

ΑΠΟ ΜΑΚΗΣ-ΑΕΛ,ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ,ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ,ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΠΙΕΙΚΑ,ΜΠΟΡΩ ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ,ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΝΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ ΩΣ ΣΥΣΤΑΣΗ,ΟΚ,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΕΛΑΡΑ.

makis-ael είπε...

απο μακης-αελ,ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ,ΕΙΜΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,ΤΗΝ ΦΑΓΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΗΜΑΡΤΟΝ ,ΕΛΕΟΣ,ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ,ΛΙΓΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙΚΑΙ ΕΣΥ ΗΛΙΘΙΕ ΓΑΛΑΤΗ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ, ΠΑΛΙΟΚΟΥΝΑΒΟ,ΟΚ,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΕΛΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

τοσο λιγο κοντα μας... ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ... (μολις δεις τα παιδια,να τους πεις πως δεν τους ξεχασαμε...μονο το δρομο λιγο χασαμε...ΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ Ξ Α Ν Α !...)

SERAFINO

Ανώνυμος είπε...

Θα σε θυμόμαστε για πάντα
Antonio de Nigris Guajardo

Bajelinho

Ανώνυμος είπε...

...κι οταν-καλή ώρα- φεύγουν φίλοι και κοινό
και μονάχος μένω στο κενό
νοιώθω να μου φεύγουν απ'τις πόρτες τις πλαϊνές
κάτι φαναράκια-των δασκάλων μου οι σκιές
ΦΕΓΓΟΥΝ ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΣΈΝΑ ΒΥΣΣΙΝΙ ΒΑΘΥ
χαίρε η Ελληνίς ανατολή
ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΛΑΪ
Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΒΟΥΡΚΩΜΕΝΗ ΘΕΪΚΗ
ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΥΚΛΟΣ Κ ΈΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΟΛΥΣ
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
και πονώ για σένα που ήρθε η ώρα να το δεις
ΔΟΞΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

www.youtube.com/user/kallitheara4
Νάκης

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ΄,ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΚΑΤΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ-ΟΠΑΔΩΝ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ.ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΓΚΑΛΟΠ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΑΝΤΟΝΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ,ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ-ΑΕΛ,ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ Η ΙΔΕΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΙΣΩΣ ΑΜΕΣΟ ΤΡΟΠΟ.ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΣ

Ανώνυμος είπε...

μπράβο στον βυσσινόκιππο και καλή δύναμη για την συνέχεια.ΑΕΛ athens club

Ανώνυμος είπε...

Τέλος........Stelios.
Ωραίοι!!!!! Λιτό και περιεκτικό. Πάγκο από την Κυριακή και άντε σε καμιά ερτ για σχολιασμό...

Φάνης Athens Club

Ανώνυμος είπε...

τριτη 8 το βραδυ στο Μοναχα λΑΡΙΣΑ,συναντηση ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Συνβυσινοκιππαδες γεια.
Μετά από καιρό βρεθήκαμε ξανά μαζί! Γράφω μόνο για να γράφω. Για πάντα ΑΕΛΑΡΑ!!!
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ.ΑΕΛ ΓΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και χρόνια μας πολλά
Και βέβαια χρόνια μας πολλά. Δε το μάθατε ακόμη? Χθες ήταν γιορτή.Μεγάλη γιορτή. Το ημερολόγιο που έχει η μάνα μου στον τοίχο (αυτό με τις ευχές από πίσω)έλεγε "13 Δεκεμβρίου 2009 Του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Τουμέριου εκ Ζονγκιουλντάκ της Τουρκίας".
Φυσικά για τον κύριο με τα "καναρινί" τα σχόλια είναι περιττά. Στο ίδιο έργο θεατές και το κακό είναι ότι δε μπορούμε να κάνουμε και τίποτα.
Στο ίδιο έργο θεατές και στην Αθηναϊκή Κυριακή. Εκεί έκαναν και σχόλια, για το ότι δηλαδή βρίζαμε εν χορώ τον κ. Δαλούκα μόνο και μόνο λέει επειδή είναι απ' το Βόλο. Ας ήταν ακριβοδίκαιος κύριε πουρουπουπού και δε παέι να είναι απ' όπου γουστάρει, δε θα το βρίζαμε.
Αλλά κύριε πουρουπουπού και κύριε "πρόεδρε" γιατί δε σχολιάσατε το γαβρολαό που αποδοκίμαζε εν χορώ το διαιτητή με το καλημέρα στο "ντέρμπι" με τον Πανθρακικό? Σας βαρεθήκαμε επιτέλους και σας και τα ....σχόλιά σας. ΑΜΠΑΛΟΙ.
Και κάτι τελευταίο.
Πρόεδρε, 1 Ιανουρίου 2010, η ομάδα πρέπει να έχει 4 παίκτες που στο παιχνίδι με την Τριπολιτσά να ξεκινήσουν στην εντεκάδα. Και όχι παίκτες απλούς. Παικταράδες τύπου Μετίν γιατί τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.
Υ.Γ. Μπουκουβάλα και σ' ένα σε βαρέθηκα!!!
Bajelinho

Ανώνυμος είπε...

60 λεπτό... Μέχρι πότε Θεε μου...
Αελ γερά !!!
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ουστ όλοι ρε. Ουστ.
Bajelinho

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα, μια μέρα μετά και ύστερα από σκέψη ένα πράγμα έχω να πω.
ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ ΡΕ. ΟΥΣΤ. Εκτός από τον Τουμέρ.
Bajelinho

Ανώνυμος είπε...

Βυσσινοκιππάδες χρόνια πολλά!!!
ΑΕΛΑΡΑ με τα χίλια!!!
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα, χρόνια πολλά και καλή πρωτοχρονιά να έχουμε!!!
Το θέμα όμως είναι ότι τα χρόνια περνάνε και μυαλό η διοίκηση και πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος δε βάζει. Άραγε τι έχει κατα νου ο κ. Πηλαδάκης. Επιτέλους ξυπνήστε. Μας έχετε ξενερώσει όλους με την απάθεια και τη τσιγκουνιά (ή αφραγκία) σας. Σταματήστε πια το παραμύθι με την ακρίβεια. Ο ένας ζητάει πολλά, ο άλλος θέλει να έρθει αλλά η ομάδα του ζητάει λεφτά (τι περίεργο). Τί θα ζητάνε δηλαδή? Με το τζάμπα κ. Πρόεδρε δε πάμε πουθενά. Ή βάλε το χέρι στην τσέπη (αν έχει κάτι) ή δήλωσέ το ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει ΜΙΑ να μη περιμένουμε κι εμείς άσκοπα και μας γίνονται τα ....... αερόστατα.
Bajelinho

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σ'ΟΛΑ ΤΑ ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΔΕΡΦΙΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ.ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΣΤΕΡΗΣΕ Ο ΠΑΛΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σ'ΟΛΑ ΤΑ ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΔΕΡΦΙΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ.ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΣΤΕΡΗΣΕ Ο ΠΑΛΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ!!!

BAJELINHO ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡ ΕΚΠΛΗΞΗ!
ΒΙΛΛ.ΚΥΡ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ

Ανώνυμος είπε...

παπακωστα μπραβο με αυτους τους παιχτες και με τις σωστες θεσεις τους θα παμε μπροστα.μπραβο Αμπαρη Πανος

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 244 από 244   Νεότερο› Νεότερο»

Δημοσίευση σχολίου