Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : NΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΥ

Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΥ ότι η ιστοσελίδα του συλλόγου αναβαθμίστηκε. Το σχόλιο αγώνα, το γκάλοπ και οποιαδήποτε άλλη ανακοίνωση θα μπορείτε να τα βρίσκετε στη νέα διεύθυνση η οποία είναι
η ακόλουθη :
www.vissinokippos-ael.gr

7 σχόλια:

makis-ael είπε...

AΠΟ ΜΑΚΗΣ-ΑΕΛ,Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΡΔΗΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑ,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΕΛΑΡΑ.

makis-ael είπε...

απο μακης-αελ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ,ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΡΩΤΑ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ,ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΙΑ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΥΣΣΙΝΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΕΛΑΡΑ.

makis-ael είπε...

απο μακης-αελ,πολυ γουσταρω την αναβαθμιση του σαιτ του συλλογου μας,ειναι πολυ τρεντυ και συγχρονο,λουκας,μαρι ,νικος και χρηστο μου λειψατε,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΕΛΑΡΑ.

makis-ael είπε...

απο μακης-ΑΕΛ,πολυ γουσταρω να πηδηξουμε τον θρυλο,οχι τιποτα αλλο αλλα για να πεθανει απο το κακο της η ΝΕΤ,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΕΛΑΡΑ.

ΜΑΚΗΣ-ΑΕΛ είπε...

AΠΟ ΜΑΚΗΣ-ΑΕΛ,ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΕΛΑΡΑ.

makis-ael είπε...

ΑΠΟ ΜΑΚΗΣ-ΑΕΛ,ΤΗΝΤΡΙΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ,10/1 ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΑ-ΛΑΡΙΣΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΩ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ Η ΜΑΡΙ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΕΛΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΗ,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 10/1/10 ΣΤΙΣ 7.30 ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΑ ΛΑΡΙΣΑ.ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ SITE ΣΤΗ ΘΕΣΗ "ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΟ SITE.

Δημοσίευση σχολίου