Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Προς τα μέλη: Κάντε εδώ τα σχόλιά σας που δεν σχετίζονται με συγκεκριμένη ανακοίνωση.

244 σχόλια:

1 – 200 από 244   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα,φέτος στο Αλκαζάρ.Όμως με πίστη και ηρεμία,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΑΕΛ ΓΕΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Δευτερη μερα ρεπο για την ΑΕΛ. Ας ελπισουμε να ειναι η τελευταια!!!!!!!!! Ευτυχως πηραμε το δωρο απο τον ΑΡΗ αλλα ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ?? Πρεπει να παρουμε το διπλο στον Ηρακλη!!!!!!!!!!! 1500 εισιτηρια και πρεπει να παμε ολοι!!!!!!!! Προτεινω εκδρομη απο τον συλλογο μας!!!!!!!!!! ΝΤΡΙΓΚΟΓΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν συνηθίζω να μιλώ με καλά λόγια για προπονητή της ΑΕΛ. Περιμένω πρώτα πολλά. Σίγουρα θα μιλούσα καλά για όποιον έβγαζε την ΑΕΛ στο champions league για παράδηγμα, ή κάτι ανάλογο προκειμένου να δείξω τις απαιτήσεις μου απο την ομάδα. Εχθές όμως η εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου με τον Ηρακλή με ενθουσίασε. Δεν παραβλέπω οτι στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν πολύ κακή. Η μεταμόρφωσή της στο δεύτερο οφείλεται στον Ουζουνίδη για μένα. Έκπληκτος είδα από το πρώτο ημίχρονο έναν Κοτσώλη πολύ καλό (μας έχει συνηθίσει τελευταία) έναν Κατσιαρό στο δεύτερο ημίχρονο άψογο, πολύ καλούς τους Μετίν, Ζουράφσκι, ακόμα και τον Βέμπερ (αυτό δεν το φανταζόμουν ποτέ). Έργο Ουζουνίδη η εικόνα του βήτα μέρους;
Εντάξει ήμαστε με το ενάμιση πόδι στα play off το επόμενο που περιμένω είναι να δω μία ανάλογη συνέχεια στην απόδοση. το γεγονός ότι είτε δεύτεροι είτε πέμπτοι στην τελική κατάταξη σημαίνει έξοδο στην Ευρώπη, θα κάνει την ομάδα να παίξει καλύτερα ή θα είναι ο κομπάρσος των play off; Για μένα η ΑΕΛ μόνο κομπάρσος δεν μπορεί να λογίζεται.
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΑΙΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη παιδιά. Δεν είναι "ΑΣΘΑΙΝΗΣ" κατά το "ΠΕΘΑΙΝΗΣ" και άλλα με ομοιοκατάληκτα αλλά "ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ" με τον δράκο των pc καραδοκούντα!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΑΡΙΝΟΥ ΠΕΤΥΧΕ.ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΜΕΡ ΚΑΙ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΚΑΥΤΑΤΖΟ...ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ ΠΑΛΙ.ΑΝΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.ΑΕΛ ΓΕΡΑ ΠΕΤΑ ΨΗΛΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Τώρα που βρισκόμαστε σε ένα διάλειμμα του πρωταθλήματος με τις πιο καλές προοπτικές για την ομάδα και τον Βυσσινόκιππο (φρονώ ότι ο σύλλογός μας βρίσκεται σε κομβικό σημείο) στην συνάντηση της 26 Μαρτίου στο Μπαραζ θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις και η παρουσία όλων των Βυσσινοκιππάδων είναι απαραίτητη)
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

toninho είπε...

ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ...ΛΕΕΙ Ο ΡΟΜΠΕΡ!!!
ΑΥΤΟΣ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ?
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΗΜ.

ΚΟΥΙΖ:
ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ 5η ΘΕΣΗ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΛΕΗ ΟΦ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ?

ΑΠΑΝΤ.
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ...ΠΛΕΗ ΩΧ!!!
ΑΙΝΤΕ ΜΩΡΕ ΟΝΕΙΡΟ!!!

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
TONINHO

toninho είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Ο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ''Η ΑΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ...ΙΔΗ''
ΝΙΚΟ..ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΑ ΛΑΡΙΣΑ? ΣΠΥΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ιιιιιιιιιιιιιιιιι..........

Ανώνυμος είπε...

Ζητειται -επι τη ευκαιρια της αδελφοποιήσεως των δυο συλλογων- ασθενης βυσινι αμαζονα με σοβαρο σκοπο.
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ
ΥΓ.στους χορηγους της ομαδας που θα παρουσιαστει το Σαβατο, γνωστη εταιρεια γυναικειων εσωρούχων λανσαρει βυσσινι εσώρουχα. Ειμαι προθυμος να εξασφαλισω στην τυχον ενδιαφερομενη δωδεκαδα του σχετικου σετ.

Ανώνυμος είπε...

MΠΡΑΒΟ ΜΑΚΗ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ.ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΕΛ ΓΕΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

συνβυσσινοκιππάδες γεια
ειναι κυριακη μετα τον αγωνα με τον Πανιωνιο. Μολις γυρισα σπιτι απο γηπεδο. Προσπαθουσα να πεισω τον εαυτο μου στο δρομο να μην γραψω επειδη δεν ειμαι νηφαλιος ισως, επειδη αυριο το πρωι θα σκεφτομαι αλλιως, επειδη... Μολις εφαγα την πιο ανοστη σουπα της ζωης μου. Αυριο το πρωι θα εχω ακουσει τις μυριες δικαιολογιες, πιθανον να εχω αλλαξει γνωμη, δεν ξερω, μα αν δεν εγραφα θα εσκαγα. Μην με πιστεύετε λοιπον. Πειτε πος ειμαι εκτος ελεγχου. Δυο ερωτησεις εχω να κανω: 1- ειμαστε σιγουροι οτι αυτη η ομαδα θελουμε να παει στα πλει-οφ; 2- γιατι νομιζω οτι δεκα ημιχρονα να παιζαμε γκολ δεν θα βαζαμε; Ειδα ομαδα ανευρη, εναν Ιλιτς να μην θελει(;) να παιξει, εναν... Ας σταματησω εδω. Ελπιζω να ξυπνησω με αλλη διάθεση.
ΒΥΣΣΙΝΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ(?)

PPP είπε...

ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΣΦΑΛΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΑΙΞΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΣΚΟΡ.ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΑΜΕ.ΕΔΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ,ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΝΔΥΝΕΥΕ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ ΑΝ ΕΧΑΝΕ,ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ!ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ,Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ.ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΜΟΝΟΤΟΝΑ,ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.ΑΝ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ,ΣΤΟ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΕΣΤΙΑ.ΕΒΛΕΠΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Η ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΙΑ ΕΠΕΛΑΣΗ,ΔΙΝΑΝ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΑΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΕΝΤΡΑ.ΔΥΣΚΟΛΕΨΑΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΑΚΡΥΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΩΧΝΕΙ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΝΟ Ο ΤΟΥΜΕΡ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΥΤ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΣΗΣ.Ο ΙΛΙΤΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΟΡ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΙΧΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ Η ΜΠΑΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΠΛΑΓΙΑ. Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΚΑΤΙ ΦΤΑΙΕΙ.ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΜ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ!Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΒΑΘΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΩΛΕΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ....ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ

toninho είπε...

ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΙΖ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ είπε...

Χαιρετώ όλους τους συνοδοιπόρους σ'αυτο το απίστευτο ταξίδι...μη μασάτε...στα εκτός έδρας παίζουμε καλύτερα....έχουμε δύο εκτός ακόμη,άρα λοιπόν.....!!!!!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ είπε...

ΕΙΠΕ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΓΕΡΟ......ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ EVENT ΛΕΩ......ΓΕΡΟ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ Ο ΒΥΣΣΙΝΟΚΙΠΠΟΣ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

toninho είπε...

ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΛ...Η ΠΕΡΟΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΦΥΣΙΚΗ ΞΑΝΘΙΑ

PPP (τοπαλης κωστας) είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ.ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΟΛΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ,ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΣΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ?ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ?ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ?ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΚ-ΑΡΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΤΑΝ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΛΕΙΟΦΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΑ.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε...

Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ:50-50 ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ...ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ'ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ....

Ανώνυμος είπε...

o serafimo λέει: 72 ολοι τους...Ε Ν Α ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ! (εντελως ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ...)Οπως θα ειναι και το επομενο... Υ.Γ. μη φατε πολυ το πασχα...εχει σουβλακια τη Κυριακη του θωμα στη Λειβαδια !... ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΕΛόθρησκοι!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ,ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΛΗΣΙΑΖΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,Η
ΦΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ,ΗΤΑΝ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ. ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ, ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΝΑ ΤΗΝ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΕΒΑΛΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΑΠΙΣΤΟΥ ΘΩΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΟΛΙΓΟΝ ΤΗΝ ΧΩΝΕΨΗ.ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΨΗΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ ...ΓΑΥΡΟΥΣ.Ο ΑΠΙΣΤΟΣ...ΘΩΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΥΣΣΙΝΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ.ΑΕΛ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

toninho είπε...

ΠΗΡΑΜΕ ΓΙΑ ΛΕΙΒΑΔΙΑ 3160 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΑΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΒΥΣΣΙΝΟΚΙΠΠΟΣ.
ΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ SOLD OUT.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ Η ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ, ΑΜΕΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΙΤΗ ΒΡΑΔΥ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ
.ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΝΙΚΟΣ

Chr.B. είπε...

Καλό πάσχα αδέρφια. Φέτος είπα στη γυναίκα μου να βάψει και 3-4 βυσσινί αυγά!!!
Και την άλλη Κυριακή... Όλοι Λιβαδειά για σουβλάκι, για να πιστέψει και ο πιο άπιστος (Θωμάς) ότι είμαστε πάλι Ευρώπη.

E... Koufales, we come back.

Ανώνυμος είπε...

Καλό Πάσχα σε όλους από Ρόδο,ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε τις ευχές.Αυτό το πράγμα που γίνεται στο νησί της Ρόδου με την ΑΕΛ είναι απίστευτο.Δεν υπάρχει ημέρα που να μήν δείς βυσσινί φανέλα να κυκλοφορεί στην πόλη.Υπάρχουνε εγγεγραμμένα 37 άτομα στο ''RODOS MONSTERS CLUB'' στρατιωτικοί,αστυνομικοί,πυροσβέστες,δάσκαλοί,και πολλοί μόνιμοι κάτικοι που οι δουλείες μας μας φέρανε εδώ.Θα ήθελα να σας στείλω μερικές φώτο για να δείτε το κλίμα που επικρατεί στο σύνδεσμο οταν παρακολουθούμε τα παιχνίδια της αγαπημένης μας ΑΕΛ και γενικά για να σχηματίσετε μια εικόνα για το πως είναι το να ζείς τις χαρές και τις λύπες εξ αποστάσεως.Το mail μου είναι grbatman5@yahoo.gr αν κάποιος θέλει να μου πει τον τρόπο.Τους βυσσινί μου χαιρετισμούς σε όλους Μπατάλας Γρηγόρης.

Ανώνυμος είπε...

OLOI MAZI PREPEI NA PAME LEIVADIA THA EXEI XABA
SAKIS

Ανώνυμος είπε...

SIMITS,RIERA.....SOYZA TO ALOGAKI

Ανώνυμος είπε...

Συνβυσσινοκιππαδες καλη Ανασταση. Φετος θα μας ερθει του Θωμα... Anyway... Zητειται ευρεσιτεχνια σε λογικη τιμη που να μετατρεπει το καρροτσι μου σε αεριωθουμενο... Κωλοφαρδα αδερφια θα σας φαει η Ευρωποτσαρκα (κατα το μπουρδελοτσαρκα και φετος). Θα κραταμε τα μετοπισθεν. Α! Εκδιδεται θηλυκη ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΜΑΖΟΝΑ ΑΣΘΕΝΗΣ με ανταλλαγμα την ευρεσιτεχνια που μετατρεπει αναπηρικο καρροτσι σε αεριωθουμενο. Προχωρημενα γουστα αδερφια.
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ είπε...

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΦΟΔΟΥ...ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αιντε ΑΕΛΑΡΑ δυο και σημερα
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Συνβυσσινοκιππάδες καλησπέρα
Καλώς να κοπιάσετε από λιβαδειά. Μόλις τέλειωσε ο αγώνας. Είδα την ομάδα σοβαρή. Ξεφτιλίστηκαν τα σκουλήκια που πήραν μούφα άσσο στο 90φεύγα αλλά άλλοι θα πάνε Ευρώπη. ΑΕΛΑΡΑ κάργα!!!
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!!!ΑΕΛ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Ανώνυμος είπε...

Μαθημα απο χτες
τα καημενα τα αρειανα 1. αργουν πεντάλεφτο να κατέβουν για το παιχνίδι2. Κάθονται να χανουν 2-0 μεκρι το δεύτερο ημίχρονο. Σου λέει αυτοί θα καθήσουν να φάνε κανένα γκολ, να έρθει χηνάρι, εμείς θα βάλουμε δυο γκολ στα χασομέρια και θα τους πιασουμε στον ύπνο και έτσι κερδίζουμε εμείς και οι "βλάχοι" μένουν στα κρύα του λουτρού. Αυτή είναι η μόνη μας ελπίδα. Να πως σκέφτηκαν ότι μπορούν να βγουν στα play-off. Σατανικό! Μα οι φύλακες έχουν γνώση, έχουν και του Τουμέρ: 1-0 και ουστ βρομερά πονηρά σκουλήκια! ΑΕΛ μπροστα παρ'τους την μαγκιά!
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

lucas είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗ. Όλοι μας κάποια στιγμή στο ματς λέγαμε μέσα μας, ευτυχώς χάνει "σίγουρα" και ο ΑΡΗΣ (λόγω του 0-2), οπότε "καλά" τα πάμε. Ευτυχώς οι παίκτες μας, και σίγουρα ο προπονητής, δεν έπεσαν ποτέ σ'αυτή την παγίδα και έκαναν το παν για να πετύχουν το 2ο γκολ και φυσικά να κρατήσουν την νίκη.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τους συμφωνούντες!Διαφωνώ, όμως, κάθετα με τους...διαφωνούντες!
ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΑΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΗ...ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ:ΚΑΛΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ....(ΟΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ..)ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ , ΕΙΜΑΣΤ'ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΙ ΛΑΟ..!!!!

toninho είπε...

ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ...ΠΑΝΩΣΕΝΤΟΝΟ!!!
ΜΗ ΣΕ ΜΑΤΙΑΣΩ ΑΕΛΑΡΑ ΜΟΥ...ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ!!!(ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΤΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΓΚΡΙΜΑΤΣΑ)

Ch. B. είπε...

Geia fantasou prokrimatiko omilο Champion's League:

AEL
Manchester Untd.
Roma
... ki o,ti allo agapate...

Trelainomai... trelainomai... trelainomai oe AEL ole ole, gia sena zw oe gia sena tragoudw, trelainomai...

Ανώνυμος είπε...

συνβυσσινοκιππαδες καλημερα
ΑΕΛ τρελανε μας σαν τον καιρο.
καλη 1η Νοεμβρη!!!
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Συνβυσσινοκηπαδες καλησπερα
Πολυ βροχερος ο νοεμβρης φετος 2 του Μαη. Και ο καιρος τρελλαθηκε και την φυση οπου παει θα την τελειωσουμε και αυτο το μπασταρδο το ανθρωπινο ειδος -που θα μας παει;- θα το καταφερουμε στο τελος. Τωρα γουρουνισια γριππη λεει, παλια τρελλες γελαδες... Μονο η ΑΕΛΑΡΑ μενει σταθερη αγαπη! Αντε μωρε ονειρο!
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΖΕΡΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΕΛ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ ΞΑΝΑ ΝΙΚΗΤΡΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ερωτηση: Συνβυσσινοκιππα Δημητρη Οικονομου, εσυ κερδισες την φανελα του Ζουραφσκι απο γνωστο αθλητικο ραδιοφωνικο σταθμο της πολης; Ποσα SMS εστειλες;
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

toninho είπε...

ΤΟ ''ΦΑΡΔΟΣ'' ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΜΗΤΣΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΒΥΣΣΙΝΟΚΙΠΠΟΥ.

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΟΛΕ είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΤΗ ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΣΑΣ...!!!!!
ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο toninho ΟΝΤΩΣ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ...ΜΟΝΟ ΜΙΑ!!!!!ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΩΡΑ SUPER SPORT FM ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΠΕΧΩ...

toninho είπε...

ΚΑΛΗ Η ΤΡΙΠΛΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΟΛΕ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ !!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ είπε...

ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΕ ΜΕ ΠΗΡΕ ΑΚΟΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΛΑ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ...

Ανώνυμος είπε...

αντε Μητσο οπισθιοφαρσρδε! ο Ζουρα υπογραψε. να έπαιζε κιολας αυριο, τι καλα...Τέλος παντων ΑΕΛ παρ'τους τα μυαλα, να μας τρελάνεις.
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

τι ειδα χθες 1η μερα των play-off συνβυσσινοκιππαδες.
1ον: Ξεκινησα να βλεπω τον αγωνα έχοντας ορκιστεί να μην φανατιστώ γιατί ο αγώνας δεν εχει σημασία, η ομάδα κατάκτησε τους στοχους της, ειναι γιορτή του ποδοσφαίρου, κλπ, κλπ, κλπ.
2ον: Αρχίζει το ματς. Η ΑΕΛ επιθετικά έχει ανάπτυξη που με αναγκάζει να τρίβω τα μάτια μου. Σαν να μην ξαναείδα να παίζεται τετοιο ποδόσφαιρο, πλην -τηρουμένων των αναλογιών- σε κάτι μυθικά πλέον παιχνίδια όπως το Βραζιλία- Ιταλία του 1982. Ναι, αυτό το επίσης 2-3 των Φαλκάο, Σώκρατες, Καμπρινι, Σιρέα, Ρόσι κλπ. Η ΑΕΛ παιζει μαγικό ποδόσφαιρο. Δείχνει πχ να μπορεί να σκοράρει όποτε γουστάρει.
3ον: Στο β-ημίχρονο κοπάζει ο φρενήρης ρυθμός του α-, γίνεται το τραγικό λάθος, πέναλτυ και 3-2.
4ον: Στο σφύριγμα της λήξης είμαι τόσο φανατισμένος που δεν φαντάζεστε. Εντάξει, φάνηκε ξεκάθαρα ποιός έπρεπε να κερδίσει, που θέλει ενίσχυση η ομάδα, άντε τώρα για τα Παόκια.
5ον: Η ΑΕΛ τελικά είναι μεγάλη αρρώστια. Θα μας τελειώσει, μα θα είναι το πιο γλυκό τέλος.
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

toninho είπε...

ΑΙΝΤΕ ΒΡΕ ΒΥΣΣΙΝΟΚΙΠΠΙΑ, ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ, PLAY OFF ΠΑΙΖΟΥΜΕ...ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΕ.ΜΟΝΟ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ.
ΑΙΝΤΕ, ΠΟΥ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΥΣΙΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ....ΚΙΠΠΟ ΜΑΣ.ΑΕΛ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ...ΒΥΣΣΙΝΙ ΠΑΛΙΑ

toninho είπε...

ΜΑΛΙΣΤΑ, ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ.
ΟΙ ... ΚΑΤΣΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΕΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ...ΧΜΜΜ... ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΟ ( ΟΤΕ, ΔΕΗ ΠΑΟΚ ΚΤΛ.)
ΒΡΕ ΟΥΣΤ...ΓΥΦΤΟΝΤΑΜΑΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ
Χάσαμε από τον ΠΑΟΚ, αλλα ...
Δεν με νοιάζει αν η άμυνα είναι ανίκανη ή στημένη
Δεν με νοιάζει αν ο Ουζουνίδης είναι λίγος
Δεν με νοιάζει αν ο Πηλαδάκης μας δουλεύει ( εδώ μας δουλεύει το ίδιο το κράτος)
Δεν με νοιάζει αν υπάρχει κάποιος παίκτης που να είναι ΑΕΛ
Δεν με νοιάζει η απογοήτευση, το φτύσιμο και το ρεζίλι.
ΑΕΛ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΘΑ ΤΟ ΦΤΑΣΩ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Γυρίζω στο σπίτι μέσα στη τρελή χαρά μετά το υπερθέαμα που είδα στο γήπεδο και επισκέπτομαι το αγαπημένο μέρος του κάθε ανθρώπου. Εφημερίδα δεν ήθελα να διαβάσω, περιοδικό επίσης.Τί επιλογή είχα; Το Vyssini news... Το κοιτάω, το ξανακοιτάω, τρίβω τα μάτια μου, το ξανακοιτάω... Τίποτα. Ωραία η φωτο του Ζούρα...λέω.Η έμπνευση της στιγμής με οδηγεί!Όσα Vyssini News θυμάμαι, όλο και κάτι έγραφαν απ' έξω! Όλο και κάποιο μήνυμα αρχηγού υπήρχε μέσα! Όλο και κάποια πρόβλεψη φιλοξενούνταν ρε αδερφέ στην τελευταία σελίδα. Τόσο βιαστικά τυπώθηκε και δεν προλάβανε τίποτα απ' όλά αυτά να βάλουνε σ' αυτό το τεύχος?
Υ.Γ. Επειδή είναι το πρώτο μου σχόλιο και για να μην παρεξηγηθώ, είμαι πολύ ευχαριστημένος με την 5η θέση, αλλά πολύ δυσαρεστημένος που 2 ΔΕΚΟ διεκδικούν θέση για τα προκριματικά του Champions League.
Batzelinho

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΙΚΡΟ ΘΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΘΥΜΗΣΩ.ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΛΥΠΕΣ ΜΑ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ.ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ

lucas είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΝ ΤΟ "ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ" ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ

PPP (τοπαλης κωστας) είπε...

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ,ΠΑΙΡΝΩ ΑΦΟΡΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΤΣΙΟ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΠΟΤΕ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΩ,ΟΤΑΝ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.ΟΠΟΙΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΤΣΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΩΤΣΙΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΧΛΟ!!ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΦΑΝΕΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.ΤΟΤΕ ΝΑΙ!!ΚΥΡΙΟΙ Ο ΚΩΤΣΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ Β ΓΥΡΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΛΑΘΗ.ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ!!ΤΙ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΔΗΛΑΔΗ?ΕΙΜΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΑΜΠΙΖΑ.ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΩΤΣΙΟ ΤΟΝ ΔΙΝΩ ΔΙΚΙΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΜΗ?ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΟΧΕΤΟΣ ΣΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ..ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΛΕΟΝ,ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΝΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ, ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ,ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑ, ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ?ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!

lucas είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΑΠΟ ΕΚΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ. ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ολα καλα συνβυσσινοκκιπαδες
τωρα που το χωνεψαμε. στανικα η οχι, οτι το μπόι μας φτανει μεχρι εδω, γιατί παραπάνω τζιζζ! μπου κακα ή οπως αγαπατε πειτε το, καιρός να μπει να ψηθει κανεις πιτσιρικάς, να φανούν και κάπου χρήσιμα τα ρημάδια τα play-off. Και να μην ξεχνάμε: για να είναι μεγάλη μία ομάδα, πρέπει πρώτα να έχει Μεγάλο λαό (πρώτα σε συμπεριφορά). Αφήστε τους κρατούντες να κάνουν τα κουμάντα τους. Μέχρι εδώ έδειξαν ότι ξέρουν καλά. Άντε ΑΕΛάρα μια ζωή μαζί σου. Γιατί είσαι παραπάνω απο όλα!
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

αντε ΑΕΛΑΡΑ φτιάξε μας τη μερα, να σκάσουν οι μιζεροι!
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

υπιτροχαδην σκεψεις μολις τελειωσε το ματς με τον ΠΑΟ. Έγινε περίπου ότι περίμενα. Τα καλά απο το παιχνίδι. Ααραμπ-Φεράρι τα πήγαν σχετικά καλά απ' ότι νομίζω, παίρνοντας υπ'όψιν την απειρία του δεύτερου. Μετίν καλός αλλά τα 35 χρόνια φαίνονται στον τραυματισμό του. Μου άρεσε που ζορίσαμε τον βάζελο, έστω θεωρητικά. Δεν μου άρεσε το κόμπλεξ των βάζελων μόλις ακουμπούσε μπάλλα ο Γιαννακό. Πήγα πολύ τον Βλασό έστω στο λίγο που έπαιξε. Όσο για τερματζή ω ρε άμα έρθουν κάποιοι Μπλάζιτς "αξίες" τύπου Βράνιτς δεν θα ξαναμυρίσουν φανέλα βασικού.
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΓΑΡΕΙΑΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ.ΤΑ ΠΛΕΙΟΦ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ.ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.ΑΕΛ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΠΑΝΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

παληκάρια
ΗΡΕΜΙΑ!
Έγραψα κάπου ότι χρειάζεται προσοχή για να μην μεταβληθούν τα play-off που όλοι τόσο πολύ θέλαμε σε μπούμεραγκ. Δυστυχώς είχα δίκηο, απ'ότι φάνηκε. Τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν ξεσκέπασαν την δυσάρεστη κατάσταση που υπέβοσκε. Ξαφνικά αντιμετωπίζουμε εικόνα ξένη με όσα συνηθίσαμε!Το δικό μας καθήκον, σαν οπαδών, φρονώ οτι έχει κομβική σημασία, ιδιαίτερα σήμερα! Να καταλάβουμε πρώτα ένα πράγμα! Είμαστε ΑΕΛ και μόνο ΑΕΛ! Ας μην λειτουργήσει το ανεξέλεγκτο θυμικό, που μόνο κακός σύμβουλος μπορεί να είναι! Δεν με νοιάζει που έγραψε ο φίλος συμβυσσινοκιππάς τις προάλλες. Έμαθα να αγαπάω την ΑΕΛ τόσο, που την θεωρώ πάνω από ο, τιδήποτε άλλο.
ΗΡΕΜΙΑ λοιπον, να τελειώσουν οι αγώνες -γιατί μου φαίνονται Γολγοθάς;- και μετά βλέπουμε. Είπαμε πρώτα πρέπει να είναι Μεγάλος ο Λαός για να γίνει Μεγαλύτερη η Ομάδα!
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ είπε...

Η ομαδα ξεχασε να αμυνεται.....σε ΟΛΟΥΣ τους τομεις.(μεσα στην ομαδα ειμαστε και μεις...)Ειμαι υπερ των αγωνων play off,απλώς πρεπει να γινεται καλυτερη διαχειριση του εμψυχου δυναμικου της ομαδας.Για να διεκδικουμε το κερασακι πρεπει να εχουμε οσο το δυνατον ισαξιο ροστερ.Βενετιδης και Κυριακιδης λειψανε...KEEP THE FAITH!!!!

Ανώνυμος είπε...

Respect Μαγκες... Τωρα μολις ειδα την υπαρξη σας... Μολις πατησω τα 40 γραφτε με και μενα για σιγουρο...
Τρομερο το πανι με τον Che...

Ανώνυμος είπε...

Στον Βυσσινόκιππο υπάρχουν και μέλη κάτω των 40!Χίλιοι ΚΑΛΟΙ χωράνε!!!

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα 20/5/2009, στο Αλκαζάρ , θα είμαι εκεί, όπως και άλλοι 8000.
Και θα έιμαι,όχι γιατί μπορεί να νικήσουμε ,όχι γιατί θα χαζέψω με την μπάλα, ούτε γιατί θέλω να βρίσω την πουτάνα την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό.
Θα είμαι γιατί θέλω να βλέπω τις βυσινί φανέλες να τρέχουν , να ονειρευτώ, να θυμηθώ.....

Ανώνυμος είπε...

Συνβυσσινοκιππάδες χαίρομαι που βλέπω ότι υπάρχουν μέλη που δεν μασάνε από αποχές και άλλες δυσκολίες. Είναι αρρώστια να βλέπεις τη βυσσινί φανέλα με το αλογάκι στο στήθος, συμφωνώ. Άιντε ΑΕΛΑΡΑ τρέλανέ μας πάλι!
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ
ΥΓ. Είμαι υπερσαρακοντούτης και ένας από τους λόγους που θεωρώ ευλογημένο τον εαυτό μου είναι γιατί έχω τα ίδια -πάνω κάτω- χρόνια με την ΑΕΛ,
άρα έζησα τις μοναδικές της εποχές της δεκαετίας του '80. Ζηλεύω τους μικρότερους γιατί θα ζήσουν τις στιγμές που δεν θα είμαι...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ είπε...

ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΙ ΧΡΩΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ,ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΧΑΡΗΚΑ,ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑ,ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ,ΕΒΡΙΣΑ,
ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑ,ΕΦΑΓΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΤΗ ΜΑΠΑ(!!).....ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΙ ΧΡΩΜΑ.....ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ...ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...(ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ,ΠΑΡΑ,ΖΟΥΡΑΦΣΚΙ) ΟΣΟ ΖΩ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΑΕΛ,ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΔΕ ΞΕΡΩ..

Ανώνυμος είπε...

Είπα να μην ξαναγράψω μέχρι κάτι πολύ σπουδαίο. Μα το σπουδαίο ήρθε σήμερα. Άκουσα πολλά. Ότι δείξαμε μικρή ομάδα αφού δεν προηγηθήκαμε, ότι, ότι, μα είδα άλλα. Τι είδα; Μια ομάδα να παίζει με ψυχή, να έχει και την γκαντεμιά αντίπαλο, να βγάζει πιτσιρίκους δυνατούς (βλ. Βλασόπουλο), να τρώει σίδερα (Γιανακό), να έχει δοκάρι (ο "αλλαξοπιστημένος" Σαρμιέντο(έπαιζε λες κι ήθελε να δώσει απάντηση), τελικά μία μικρούλα ΑΕΚ να υποκλίνεται στην βασίλισσα. Α ξέχασα: Μνεία ιδιαίτερη αξίζει στον Σερεμέτ, που αν μη τι άλλο ενέπνεε εμπιστοσύνη...
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

lucas είπε...

ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΑ "ΖΟΥΜΙΑ". ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑΞΕΙΔΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ...ΑΕΛΑΡΑ!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ είπε...

Η ΑΕΛ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ,ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ,ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ....

toninho είπε...

''ΒΥΣΣΙΝΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ''

Δευτέρα 25 Μα'ί'ου 2009.
Μέρα σημαδιακή για μένα. Όχι μόνο γιατί είναι τα γενέθλια του γιού μου, αλλά και γιατί τα όνειρα καμμιά φορά μπορείς να τα βλέπεις ξύπνιος.
Πήγα λοιπόν χθές στο εργοτάξιο που ξεκίνησε να γίνεται το νεο γήπεδο της ΑΕΛ. Έσκυψα συγκινημένος και πήρα λίγο χώμα απο την πρώτη εκσκαφή. Ιστορική στιγμή! Ρίγη συγκίνησης και ανατριχίλα με κυρίευσαν. Επιτέλους το καμάρι του κάμπου θα αποκτήσει το σύγχρονο σπίτι του και ο τρελαμένος φίλαθλος τη Μέκκα του, το ναό του, το νέο χώρο προσκυνήματος.
Για να φτάσουμε όμως μέχρι εδώ συνέβησαν πολλά. Καί στο προσκήνιο αλλά κυριότερα στο παρασκήνιο.
Η ΑΕΛ, που έχει την ευλογία να έχει πρόεδρο με οράματα που ξεπερνούν ακόμη και τα όνειρα του πιο φανατικού οπαδού της, πολεμήθηκε λυσσαλέα απο αυτούς που πίστευαν οτι έχουν τη δύναμη να αναβαλλουν ή ακόμη και να ακυρώσουν του εγχείρημα του νέου γηπέδου.
Απέτυχαν ομως!
Ο πάταγος της αποτυχίας τους ηχεί στα αυτιά μας ως η πιο γλυκιά μελωδία. Δεν τα κατάφεραν και είναι πλέον μοιραίο να... ''κάνουν μάγκα τον Πηλαδάκη''.
Αλλά μη νομίζετε οτι θα υποφέρουν απο κατάθλιψη εξαιτίας της αποτυχίας τους. Όχι βέβαια. Ήδη ξεκίνησαν να συνοστίζονται στο πλάνο. Και με χαμόγελο πιο ηλίθιο και αναίτιο ακόμη κι απ' αυτό του γραφικού Μητσάρα των γηπέδων, άρχισαν να ψάχνουν τη λεζάντα.
ΠΟΙΟΙ ?
Αυτοί όλοι που στα πέτρινα χρόνια ήταν απόντες!
ΠΟΙΟΙ ?
Αυτοί όλοι, που όταν την ομάδα λυμαίνονταν οι διάφοροι ''μπατατούδηδες'', η εκκωφαντική σιωπή τους μας έσπασε τα τύμπανα!
ΠΟΙΟΙ ?
Αυτοί, των οποίων η αδιαφορία στοιχειώνει την πιο μαύρη μέρα στη 45χρονη ιστορία της λατρεμένης μας ΑΕΛ, όταν για μερικές μίζερες ψωροχιλιάδες δραχμούλες έχασε άνευ αγώνος το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό!
ΠΟΙΟΙ ?
Οι πιο τζαμπα μάγκες απ' όλους!
Αλλά ξέχασα...δεν είχαν κατι να κερδίσουν !!!
Τώρα όμως τα πράγματα άλλαξαν !!!
Τώρα όμως τα ψέμματα τελείωσαν !!!

Ο μεγαλειώδης λαός της ΑΕΛΑΡΑΣ μας ήρθε η ώρα να αποδείξει οτι η ΑΕΛ δεν είναι απλά μεγάλη ομάδα, αλλά οτι πέραν πάσης αμφισβήτισης είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.Πως όμως?
Πρώτος εγώ λοιπόν θέτω μέσω αυτής της επιστολής τον εαυτό μου στη διάθεση των κατασκευαστών.
Όσο ελεύθερο χρόνο έχω, τον διαθέτω αφιλοκερδώς για να βοηθήσω στην κατασκευή του νέου γηπέδου μας.
Η ΑΕΛ δεν είναι τα γραφεία, τα τούβλα, οι καρέκλες, τα χαρτιά και οι σφραγίδες.

Η ΑΕΛ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ


Πάμε όλοι μας να να κάνουμε το καλύτερο δώρο στην αγαπημένη μας.
Πάμε όλοι μας για ''βυσσινί μεροκάματα''.

Υ.Γ. Τον ελεύθερο χρόνο μου τον στερώ απο τα παιδιά μου και τον δίνω στην ΑΕΛ, για να μπορέσω να δώσω στα παιδιά μου την ΑΕΛ.

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ


Με βαθιά εκτίμηση για αυτούς που μοχθούν για την ΑΕΛ
Αντώνης Γ. Μπλιάτσιος

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Αντώνη
ν' αγιάσει το χέρι σου. Το καλύτερο
σχόλιο που διάβασα!!!
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ.ΜΗΝ ΒΡΟΝΤΟΧΤΥΠΑΣ ΤΙΣ ΧΑΝΤΡΕΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟ ΓΙΑΠΙ ΤΟ ΠΗΛΟΦΟΡΙ ΤΟ ....ΒΥΣΣΙΝΙ ΜΥΣΤΡΙ!ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΩΣ ΑΡΧΙΕΡΓΑΤΗΣ Ο ΛΑΡΥ ΤΗΕ ΚΙΝG

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ BARCELONA.ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΑΓΑ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΑΡΚΕΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ (ΕΓΓΛΕΖΩΝ).ΣΗΜΕΡΑ(ΧΘΕΣ) ΗΡΘΕ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΣΟΝ ΕΤΩΝ.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Σ'ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ Σ'ΟΛΟΥΣ.ΟΤΙ Η BARCELONA ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ CLUB (MES QUE UN CLUB).ΙΣΠΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΠΑΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΤΟ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΙΦ ,ΦΟΡΤΣΑ ΜΠΑΡΤΣΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ, ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΝΤΟΝΑ[ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΜΑΙΧΕΛ]ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΡΑΦΙΝΟ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ! ΑΕΛ ΓΕΡΑ

toninho είπε...

EL MEJOR BARCA DE LA HISTORIA.
GRACIAS A TODOS PARA EL TRIPLETE.

TOT EL CAMP ES UN CLAM
SOM LA GENT BLAUGRANA
TANT SE VAL O VENIM
SI DEL SUD O DEL NORD
BARCA,BARCA,BAAAAARCA !!!


ΙΣΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

o serafino γράφει: ψυχραιμία παιδιά... κανείς...και τ ί π ο τ α πάνω ή δίπλα από την ΑΕΛΑΡΑ !!! ΔΙΑΤΗΡΟΎΜΕ ΤΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΒΑΦΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ... ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ Β Υ Σ Σ Ι Ν Ι !!! (προς αποφυγή παρεξηγήσεων , τα ίδια θα έγραφα αν το παίρναν οι άλλοι)

toninho είπε...

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ MATCH ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
ΠΑΛΙ ΔΙΣΤΗΛΟ ΒΥΣΣΙΝΙΚΗΠΟΣ ΕΙΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ....ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΝΕ. ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΣΜΑ ΠΑΛΙ ΛΕΕΙ...Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΕΡΩΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ....ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΛΑΡΑ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ..ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ορε συνβυσσινοκιππαδες τι άκουσαν τα αυτάκια μου;Ξύπνιος ήμουνα, για ονειρευόμουν; Ορε παίζει για Κλέιτον; Αυτό δεν ειναι είδηση μορέ εντολή ήταν σαν:"άρον τον κρέββατον σου και περιπάτει", μου ακούστηκε. Θέλουν να μας παλαβώσουν τελείως ή υπάρχει πραγματικά Θεός; Λάλησα, όκι αστεία!
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

http://aelara-fans.blogspot.com

AELARA KARGA MORE VISSINOKIPADES

Ανώνυμος είπε...

Συνβυσσινοκιππάδες γεια
γράφω επειδή αν δεν γράψω θα σκάσω. Οι μάσκες έπεσαν. Ακούω μεταγραφές Ατρόμητου: Νάστος, Σαρμιέντο και σήμερα ο Κάμπας! Σας θυμίζουν τίποτε; (Σμίξανε οι βρικόλακες, όχι κανείς δεν μίλησε για χοντρομάγουλο ατζέντη)
Τι μας νοιάζει εμάς θα μου πείτε. Ευτυχώς οι πανούκλες έφυγαν από την ΑΕΛάρα. Μπρος παλλικάρια Δευτέρα με Τετάρτη έχουμε εκλογές.
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Βυσσινή Ασθενή εσύ καλά τα λες, το θέμα όμως είναι τι γίνεται με μας.Τα δικά μας τα χαΐρια να δούμε. Μακάρι να βγώ ψεύτης αλλά λίγα πράγματα βλέπω...
Bajelinho

Ανώνυμος είπε...

Υπομονή φίλε Bajelinho υπομονή και καλόπιστη κριτική είναι το μόνο άχαρο που έχουμε. Άλλοι έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι τώρα. Αυτός είναι ο ρόλος που μας έλαχε. Να παρατηρούμε και να κριτικάρουμε έστω εκ του μακρόθεν. Δεν λες που έχουμε και το μπλογκ να βγάζουμε τα λυσσακά μας, μέχρι να δούμε που θα μας ρίξει η κλήρωση. Μέχρι τότε καλά μπάνια
-α και μην ξεχάσει κανείς η ψηφοφορία στις εκλογές είναι καθήκον- δαγκωτό λοιπόν να κάνουμε τον βυσσινόκιππο μεγάλο.
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ.ΑΕΛ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΑ ΚΛΕΦΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΚΕΝΟΥΓΟΙ ΠΕΚΤΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΛ.
''ΑΕΛΑΡΑΣ''

Ανώνυμος είπε...

Ο καλποδήμος ήταν τρέλα! Άιντε Τουμέρ, άιντε ΑΕΛ, άιντε Βυσσινόκιππε!
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε...

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΚR ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ....Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΚΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟ....ΑΕΛΑΡΑ ΚΑΡΓΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΠΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΑΕΛΑΡΑ
ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ
ΠΑΛΑΒΩΣΕ ΜΑΣ ΠΑΛΙ
Ο ΑΡΧΙΠΑΛΑΒΟΣ ΜΕ ΣΕΝΑ
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΒΥΣΣΙΝΟΚΙΠΠΑΔΕΣ ΓΕΙΑ
ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΧΘΕΣ ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ -ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΑ ΒΑΘΜΟΥΣ- ΠΗΓΑ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΣΠΙΤΙ, ΛΟΓΩ ΝΟΒΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ. Η ΒΙΣΣΙΝΙ ΦΑΝΕΛΑ ΓΑΡ. ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΡΑΚΙ ΝΑ ΜΕ ΤΡΩΕΙ. ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΖΑΦΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΑΦΟΥ ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ. ΑΦΟΥ, ΧΙΛΙΑ ΑΦΟΥ. ΟΜΩΣ Η ΑΕΛ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ!
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΕΛ ΚΑΙ ΒΥΣΣΙΝΙΚΙΠΠΟ ΨΗΛΑ!
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΕΛΑΡΑ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΙΟ ΩΡΙΜΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.ΑΕΛ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΝΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥΣ 3 ΚΙΛΑ ΦΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΒΥΣΣΙΝΟΚΙΠΠΟ, ΣΥΝΒΥΣΣΙΝΟΚΙΠΠΑΔΕΣ. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ, ΕΝΑΣ Ο ΚΑΗΜΟΣ ΕΝΑΣ Ο ΙΣΟΒΙΟΣ (ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ;) ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΕΛ ΖΩΝΤΑΝΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΤΙΣ ΡΕΓΓΕΣ Η ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε και λέμε.
5 μέρες μετά τη ξεφτίλα και 2 μέρες πριν το επιβαλλόμενο ξέπλυμα της ντροπής αυτής.
Θα είναι τουλάχιστον γελοίο εαν καταφέρουμε και αποκλειστούμε (γιατί περι κατορθώματος θα πρόκειται) απο αυτή την υποτιθέμενη ομάδα των υπέρβαρων και άμπαλλων ποδοσφαιριστών. Χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο των πανηγυρισμών τους στα 2 γκολ. Δεν ξέρουν να πανηγυρίσουν. Εαν οι ποδοσφαιριστές μας (επαγγελματίες) θα νιώθουν υπερήφανοι από τυχόν αποκλεισμό (ελπίζω πως όχι) της ομάδας μας απο τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές (επαγγελματιές ΨΑΡΑΔΕΣ) θα είναι άξιοι της μοίρας τους αλλά όχι άξιοι να φορούν τη φανέλα της ΑΕΛΑΡΑΣ ΜΑΣ.
Πραγματικά όπως λέει κι ο αδερφός μου δεν πρόκειται να ξαναφωνάξω το γνωστό σύνθημα, για της Ευρώπης την καλύτερη π.....α.
Bajelinho

Ανώνυμος είπε...

Και έχουμε και λέμε...
Ένας σκάουτερ για την ομάδα (τουλάχιστον μόνο έναν έχω ακούσει).
Τέσσερις άνθρωποι αποτελούν το τμήμα marketing & επικοινωνίας της ομάδας (προσωπικά για 2 άντρες και 2 γυναίκες γνωρίζω).
Είναι οργάνωση ομάδας ή οργάνωση επιχείρησης? Έστω ότι θέλουμε επιχείρηση. Θα πάει μπροστά με αυτό το μοντέλο ή πρέπει να τα ισορροπήσουμε λίγο?
4-4 ίσως?
3-4 ίσως?
2-4 ρε αδερφέ...
Συμπέρασμα: Ούτε ομάδα ούτε επιχείρηση.
Λέω κάτι παράλογο?
Απόρίες...
Ποιός ασχολείτε ρε παιδί μου με τις μεταγραφές?
Ποιός ψάχνει να βρεί παίκτες?
Ποιός φέρνει παίκτες?
Ποιός φέρνει παίκτες και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής γιατί δεν έχουν μπλε κάρτες?
Ποιός κλείνει αεροπλάνα που δεν πετάνε?
Ποιός επιμένει να λέει ότι τα Play offs είναι χρήσιμα?
Ποιός ασχολείτε με τα ταλέντα...?
Ποιός φτιάχνει ταλέντα?
-ΜΜΕ-
Ποιοί ασχολούνται πραγματικά με το ρεπορτάζ αυτής της ομάδας?
Πόσοι έχουν έστω τις βασικές και στοιχειώδεις γνώσεις της δημοσιαγραφίας?
Πόσοι "δημοσιογράφοι-ΜΜΕ" κάλυψαν τη φετινή προετοιμασία της ομάδας?
Πόσοι θέλουν πραγματικά το καλό της ομάδας και πόσοι δεν το θέλουν?

... και πολλά άλλα ...

Υ.Γ. Πάρτε τα σκουπίδια απο τον Πλαταμώνα...
-Κουίζ- Ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής μπορεί να κάνει "Επαγγελματικό φάουλ"?
Bajelinho

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ είπε...

ΕΝΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...(ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ..)

toninho είπε...

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΧΟΜΠΥ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.
ΜΕ ΕΝΑ ΡΕΠΟ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ, ΔΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΟΙ...''ΨΑΡΑΔΕΣ''.
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ.
- Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΛΑΣΗΣ ΗΤΑΝ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΟΠΩΣ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.
- ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40-50 ΛΕΠΤΑ ΙΔΙΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΦΟΥΛ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΥΘΜΟ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΙΔΙΩΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
- ΤΟ ΟΤΙ ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΜΠΑΛΛΑ Ή ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΣΠΡΙΝΤ Ή ΣΤΙΣ ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.
- ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ.
- ΟΤΑΝ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΕΡΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΓΕΝΝΕΙΑΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ? ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ...ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΤΣΟΥΚΟΥ ΤΣΟΥΚΟΥ ΜΠΩΛ?
- ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ KR, ΤΣΕΡΝΑΤ, ΟΥΜΙΤ ΚΑΡΑΝ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΛΠ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ?
- Ο ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΕ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ 0-2 ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ,ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ 3-0 ΑΠΟ ΤΟ 25'-30' ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΡΙΤΙΚΗ? Ε...ΚΟΟΥΤΣ?

toninho είπε...

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Πού να είμαστε...
Εκεί που είναι και οι άλλοι...
Ψάχνουμε κι εμείς μάλλον μήπως και βρούμε κανέναν παίχτη που δε ζητάει λεφτά.
Τί απαιτήσεις έχουν κι αυτοί οι ποδοσφαιριστές σα δε ντρέπονται!!!
Ακούς εκεί, θέλουν και λεφτά.
Δύσκολα τα πράγματα.
Ορε ξυπνήστε. Ξυπνήστε γιατί δε μας βλέπω καλά.
Κουίζ: Οι καλοί παίχτες κλείνουν από 20 Ιουλίου εως 10 Αυγούστου.(Πηλαδάκης said)
Πόσες μέρες μένουν???
Bajelinho

toninho είπε...

ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΑΔΕΡΦΕ.
ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΣΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ...ΒΑΖΕΛΙΝΙΟ ?

Ανώνυμος είπε...

Όπως το πάρει κανείς...
Πάντως δε νομίζω να μη ξέρεις πως διαβάζεται.
Bajelinho

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε...

ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΠΑΤΖ..;;;

Ανώνυμος είπε...

Όχι ρε Μήτσο, είμαι ο μικρός Βαζ..!!!

Bajelinho

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΗΤΣΟ ΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ.....ΑΕΛ ΓΕΡΑ ΑΛΛΑ....ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Και πίνω μπύρες, πίνω μπύρες, πίνω μπύρες...
Bajelinho

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΚΗΣ-ΑΕΛ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ 1]Xrysa-08@otenet.gr
KAI 2]kspahos@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

σχετικα με την συνενωση αελ και ολυμπια στο μπασκετ σας ενημερωνω οτι βρισκομαστε εν αναμονη της τελικης αποφασης των νεων επενδυτων και ενδιαφερομενων για την δημιουργια της νεας ομαδος στην α1 με την ονομασια γυμναστικος συλλογος ολυμπιας λαρισας.υπαρχει διαχυτη η ελπιδαγια τη τελικη εκβαση που θα ειναι θετικη για την δημιουργια της ομαδος μπασκετ η οποια και ειναι η μοναδικη λυση για το μελλον της λαρισας στο μπασκετ και την δημιουργια μιας δυνατης και ισχυρα οικονομικης ομαδος,ες ελπισουμε οτι ολα θα ερθουν κατ ευχη και θα προχωρησει η δημιουργια της νεας ομαδος στη α1.φιλικα το μελος του συλλογου , ΜΑΚΗΣ -ΑΕΛ

Ανώνυμος είπε...

Η συνενωση των δυο ομαδων δεν εχει καμμια σχεση με τη ερασιτεχνικη αελ και ουτε θα επηρεασει την λειτουργια της ως σωματειο και συλλογος και φυσικα την δομη της και την οντοτητα της.Η ομαδα θα λειτουργησει ολα τα τμηματα που εχει κανονικα οπως και το τμημα μπασκετ στα τμηματα υποδομης αλλα και αγωνιστικα στις κατηγοριες της ενωσης του μπασκετ ητοι της ΕΣΚΑΘ.αυτα τα λεω για να εξηγησω και να διασαφηνισω την θεση μου για την ενδεχομενη ενωση των δυο ΚΑΕ στο μπασκετ αλλα και για την στηριξη μου στην ΑΕΛ ΚΑΙ φυσικα στην ερασιτεχνικη στην οποια ειμαι μελος και δοικητικος.ευχαριστω πολυ για την κατανοηση σας,φιλικα ΜΑΚΗΣ-ΑΕΛ

Ανώνυμος είπε...

exoume agona ta mpania telos kai apo bdomada na vrethoume

Ανώνυμος είπε...

Άιντε Αελαρα!!! Με σενα δεν πεθαίνουμε ποτέ!!! Ας γινει ό,τι να 'ναι στο Αλκαζαάρ!!!
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά ο Πηλαδάκης φιλία με τον Κόκκαλη!
Αελάρα γερα μια ζωή!!! Ρεεεεεε!!! Τα πρωτα δυο γκολ μας έκοψαν τα ποδια.
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ποιά πόδια? Τα κομμένα?
Bajelinho

Ανώνυμος είπε...

Ναι βρε bajelinho να λέμε καμιά μαλακια να ξεχνιόμαστε!!!
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΛΑΡΑ-1

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΒΥΣΣΙΝΟΚΙΠΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ.ΠΑΘΟΣ,ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛΑΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΤΗΣ ΑΕΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ.ΑΥΤΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΣΦ ΑΕΛ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΣΤΡΑ ΜΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ.ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΒΥΣΣΙΝΗ ΙΔΕΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

αυτη την στιγμη υπαρχει συσκεψη στο δημαρχειο σχετικα με την ενωση των δυο καε αελ και ολυμπια,θελω να ενημερωσω τα μελη του ΒΥΣΣΙΝΟΚΙΠΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ οτι η ΛΕΛ στο μπασκετ θα υπαρχει και αυτο το εγγυαται η ερασιτεχνικη ΑΕΛ που ειναι το μητρικο σωματειο,η συνενωση των δυο εταιρειων του μπασκετ με το ονομα ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΥΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ αφορα τις ανωνυμες εταιρειες του μπασκετ και οχι τον ερασιτεχνη ΑΕΛ ο οποιος υπαρχει και οπως γνωριζετε θα κανει καθε προσπαθεια να αγωνιστει σε οποια κατηγορια τον τοποθετησει η ομοσπονδια του μπασκετ και η τοπικη ενωση μπασκετ της θεσσαλιας ,γι αυτο δεν υπαρχει καμμια ανησυχια για τους φιλαθλους και οπαδους υης αελ,για υτο ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΑΕΛ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΥΑΤΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΝΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΡΥΘΜΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΟΡΘΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΦΕΤΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ

Ανώνυμος είπε...

Ρε Νίκο τι πρέπει να κάνουμε για να δουμε δικό σου ενυπόγραφο μήνυμα δηλαδή???
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

toninho είπε...

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΥΑΡΩ FM STEREO


Τις τελευταίες ημέρες έχουμε γίνει μάρτυρες μιας ακατάσχετης και αμετροεπούς σεναριολογίας απο τα ερτζιανά της πόλης μας, αναφορικά με διάφορες παραμέτρους της κατασκευής, ιδιοκτησίας και λειτουργείας του νέου γηπέδου της ΑΕΛ. Υπάρχουν μερικοί (ευτυχώς λίγοι), οι οποίοι με την ανοχή(?) των ραδιοφωνικών παραγωγών έχουν αυτοαναγορευτεί σε...διδάκτορες επιστημονικής παπαρολογίας και ομιλούν επι παντός επιστητού.
Και ενω μεχρι τώρα δε μας καιγόταν καρφί για τις σχέσεις ενοικιαστή-ιδιοκτήτη μεταξύ ΑΕΛ και ΕΑΚΛ, αίφνης χάσαμε τον ύπνο μας για το ύψος του μισθώματος που θα καταβάλλει η ΑΕΛ για τη χρήση του νέου γηπέδου!!
Ανακαλύψαμε επίσης ως νέοι... Πουαρώ, κάτι που ήταν γνωστό απο την πρώτη στιγμή και μείναμε με το στόμα ανοιχτό απο έκπληξη για το... αυτονόητο, οτι δηλαδή αυτός που ''βάζει το κεφάλι του στον τρουβά'' με προσωπικές εγγυήσεις 45 εκ. ευρώ, θα είναι και ο ιδιοκτητης του νέου γηπέδου. Μα... σα δε ντρέπεται!!!
Ψάχνουμε εναγωνίως να βρούμε κατι για το οποίο να υπάρχει σκοτεινή πλευρά και ύποπτη παρασκηνιακή συναλλαγή.
Και εγώ ως ακροατής-δέκτης όλων αυτών των ''συνταρακτικών ανακαλύψεων ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ

• Άραγε μετά την έκδοση της οικοδομικής άδειας, όλοι αυτοί που κατα καιρούς πολέμησαν αυτό το εγχείρημα, κατέθεσαν έτσι απλά τα όπλα ?
• Μήπως τελικά βλέπουμε τον... ιό ''δε θα κάνουμε μάγκα τον Πηλαδάκη'' μεταλλαγμένο στη νέα του μορφή ?
• Μήπως επειδή πλέον δε μπορούν να σταματήσουν την κατασκευή του, προσπαθούν να το απαξιώσουν στα μάτια του κόσμου, χρησιμοποιώντας τα προαναφερθέντα παπαγαλάκια των ερτζιανών με την ανοχή(?) φυσικά των ραδιοφωνικών παραγωγών ?
• Ίσως φίλοι μου διαβάζοντας αυτές τις γραμμές να με κατατάξετε κι εμένα στη συνομοταξία των διδακτόρων που προανέφερα. Ίσως και δικαιολογημένα.
• Μήπως όμως εμείς τελικά κάνουμε τα εύκολα, δύσκολα ?
• Μήπως το να ξεφύγουμε απο τη μιζέρια και την κακοριζικιά μας είναι τόσο απλό όσο και το πάτημα του κουμπιού on-off στο ραδιόφωνό μας ?
• Ίσως τελικά κανει καλό σε όλους μας.

ΥΓ. ΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ

Με βυσσινι χαιρετισμούς

ο υπερκατάσκοπος του πυρήνα β'
Δρ. Αντώνης Γ. Μπλιάτσιος

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΥΠΗΡΞΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ,ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ ΤΩΝ ATHENS CLUB,ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΒΥΣΣΙΝΙ ΟΥΡΑΝΟΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ,ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΤΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΕΛ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ.ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΒΥΣΣΙΝΟΚΙΠΠΟΥ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ.ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ Ο ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Νίκο φιρφιρή που 'χεις λόγια σαν σφυρί!

Ανώνυμος είπε...

*ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

http://www.ael1964.gr/inside.asp?pid=6&ch=2999

Και που είσαι ακόμα...

Bajelinho

toninho είπε...

ΒΥΣΣΙΝΟΚΙΠΠΑΔΕΣ,
ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΜΕΡΙΑ...ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ?
''ΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ
ΑΥΤΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗ ΒΥΣΣΙΝΙ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ''
ΑΘΑΝΑΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Νικόλα τα λόγια τα πλατιά και τα μεγάλα κλπ κλπ...
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Μήπως φταιει ο Ίτζουρας, ο Μίτζουρας και Χλιμίτζουρας, μήπως εγώ, εσύ και ο παραπέρα, μήπως ο δήμαρχος που ξεκοιλιαζεται και φευγιό δεν έχει, μήπως ο Τσιμισκής, ο Κομνηνός, ο Βουλγαροκτόνος...
Ένα είναι σίγουρο, μονο η Αελ δεν φταίει! Την Αελ θα αγαπάμε, εμείς θα πεθάνουμε, η Αελ θα ζήσει...
Ψηλά τη σημαία παλικάρια.
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

toninho είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ,
ΕΣΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΥΓΙΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΥ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΚΙ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ.Η ΑΕΛ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΣΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΙΚΡΙΕΣ,ΑΠΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΛΑΘΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ Η' ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΛ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ.ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ Η ΑΕΛ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ... ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΛΟΓΟΥΣ.ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ. ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΙΑ.... ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ!ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΝΟΜΑ....

Ανώνυμος είπε...

λοιπον παιδια η συναντηση μας προχθες εβγαλε πολλα συμπερασματα σχετικα με τους προβληματισμους μας για την ομαδα και για την διοικηση αλλα πρεπει να εχουμε υπομονη ως φιλαθλοι,οι οποιοι πρεπει το μονο που να κανουν να βοηθανε την ομαδα μεσα και εξω με ηλιο και βροχη και κρυο αλλα πιστευω η αναταση της ομαδος θα ερθει στο αγωνα του σαββατου με τον ατρομητο του δωνη,ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΑΕΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΤΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΜΑΔΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΛΛΟΝ ΦΑΛΗΡΗΣΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΕΛ Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ,ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΕΛΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Αελ γερά με τσαμπουκά!!!
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

AEΛ ΓΕΡΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΞΑΝΑ!ΣΦ ΑΕΛ ATHENS CLUB ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.ΨΗΛΑ Η ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΑΕΛ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΤΟΥ ΔΩΝΗ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΓΧΟΣ ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ,ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ,ΑΝΤΕ ΑΕΛΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΜΕ ΛΑΧΑΝΟ

Ανώνυμος είπε...

Καλά να πάθουμε που γουστάρουμε ΑΕΛ!!!
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

MARINO,αγορι μου παρε μερικα κεφαλια πριν ειναι πολυ αργα για ολους και θα δεις αμεσως το αποτελεσμα ,δυστυχως υπαρχει γκρινια πολυ στη ομαδα στη κερκιδα στη πολη αλλα και πολλοι καλοθελητες για νατην βλαψουν,πρεπει να την προστατεψουμε ολοι μαζι σαν μια γροθια τωρα που ειναι νωρις γιατι μετα χαιρετισματα στην εξουσια,ΑΝΤΕ ΑΕΛΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΛΑΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τρεις έντεκα τρεις δώδεκα τρεις δεκαπέντε και έντεκα και ας είσαι και καλλίφωνος και ας είμαι και λαμόγιο!!!
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΙΑ,Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ...ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ,ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ,ΤΟΤΕ Η ΑΕΛ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ......

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Μην αγχώνεστε παιδιά. Κοιλιά κάνει η ομάδα...
Bajelinho

Ανώνυμος είπε...

AΠΟ ΜΑΚΙΣ-ΑΕΛ,ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΟΙΛΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΡΙΣΗ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΙΓΟΨΥΧΗΣΟΥΜΕ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΝΑΙ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ,ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΒΙΣΣΙΝΟΚΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΕΝΑ,ΑΝΤΕ ΑΕΛΑΡΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΒΙΣΣΙΝΟΚΙΠΠΟΥ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΧΥΠΟΠΤΟΙ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΑ,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΥΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΕΝΑ,ΑΝΤΕ ΑΕΛΑΡΑ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ

MAKIS-AEL είπε...

απο ΜΑΚΙΣ-ΑΕΛ,ΣΩΣΤΗ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΛΟΥΚΑΣ ΕΓΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ,ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ Η ΛΙΓΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ,ΟΠΟΙΟΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ,ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΝΤΕ ΑΕΛΑΡΑ ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΣ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΟΥΡΙΑ

lucas είπε...

ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΒΥΣΣΙΝΟΚΙΠΠΟΥ, ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗΣ, ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ (lucas) ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ Η ΟΧΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΣΥΝΕΤΑΞΑΝ!!!!!!!!!!! ΑΕΛΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ!!!!!!!!!!! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΓΟΥΡΑΔΕΣ!!!!!!!!!!!!
ΝΤΡΙΓΚΟΓΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Για πόσο ακόμη υπομονή?
Bajelinho

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ...ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ...ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

makis-ael είπε...

ΑΠΟ ΜΑΚΗΣ-ΑΕΛ,ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ,ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΥΣ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ,Η ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ,ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ Η ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Η ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ,ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΑΠΑΚΗΔΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΑΝΤΕ ΑΕΛΑΡΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ.

ΜΑΚΗΣ-ΑΕΛ είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ,ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ,ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ,ΠΡΟΕΔΡΕ ΧΟΝΔΡΟΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Ρε ποιο μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εδώ καράβια χάνονται και το ..... χτενίζεται. Δεν υπάρχει περιθώριο για άλλες απώλειες και κάποιος-οι πρέπει να ξυπνήσει όσο είναι καιρός.
Στα όπλα αδέρφια ...
Bajelinho

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ

Άλλο ένα σαββατοκύριακο που η στενοχώρια και η κατήφεια έχει απλωθεί πάνω στην πόλη. Άλλο ένα σαββατοκύριακο που ο βυσσινί ενθουσιασμός έχει παραχωρήσει τη θέση του στην απαισιοδοξία και τη μιζέρια για την πορεία της ομάδος μας. Άλλη μια μαύρη Κυριακή για μια ακόμη ντροπιαστική εμφάνιση και ένα ακόμη άτυχο αποτέλεσμα της Α.Ε.Λ.

Κύριοι της Α.Ε.Λ. αυτό που μας παρουσιάζεται κάθε εβδομάδα δεν είναι Α.Ε.Λ. Είναι ένα μπουλούκι που απλώς φοράει τα βυσσινί και κάθε φορά εμφανίζεται όλο και πιο αδύναμο μπροστά στον οποιοδήποτε αντίπαλο. Επειδή σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση βάλτε τέλος στην κρίση της ομάδος και στο τέλμα που εσείς την οδηγήσατε. Έχετε τη δύναμη να ξανακάνετε μεγάλη την Α.Ε.Λ. , αποδείξτε μας ότι έχετε και τη θέληση. Το βέβαιο είναι ότι ο κόσμος αλλιώς ονειρεύεται την Α.Ε.Λ. Και επειδή ο ξεφτιλισμός έχει και τα όριά του βάλτε φρένο στον κατήφορο της ομάδος.

Κύριοι της διοίκησης, αν οι φιλοδοξίες και τα όνειρά σας για την ομάδα έχουν ατονήσει, αν η Α.Ε.Λ. δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητες σας, δώστε λύση: βρείτε διάδοχη κατάσταση. Ο κόσμος της Α.Ε.Λ. θέλει την ηγεσία της να έχει πάνω απ’ όλους την Α.Ε.Λ. και ν’ ασχολείται με το πώς αυτή θα γίνεται ολοένα και καλύτερη.

Κύριοι προπονητές, αν η πίεση στον πάγκο είναι μεγάλη και δε μπορείτε να την αντέξετε, δώστε λύση: παραιτηθείτε. Ο κόσμος δε θέλει πειράματα. Θέλει την Α.Ε.Λ. πρωταγωνίστρια και να καλπάζει από αγώνα σε αγώνα.

Κυριοι ποδοσφαιριστές, αν δε μπορείτε να αντέξετε το βάρος της φανέλας που φοράτε, αν δεν μπορείτε να κατανοήσετε τι σημαίνει Α.Ε.Λ. για την πόλη και το νομό, δώστε λύση: αποχωρήστε. Ο κόσμος της Α.Ε.Λ. θέλει τους ποδοσφαιριστές της ομάδος πρωταγωνιστές. Τους θέλει μαχητές και περήφανους που εκπροσωπούν μια ολόκληρη πόλη σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Φίλαθλος κόσμος: κάνε υπομονή. Το βυσσινί πάθος δε σβήνει. ‘Όπως λέει άλλωστε και το σύνθημα όσο μας πληγώνεις τόσο μας πωρώνεις.

ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

http://aelara-fans.blogspot.com/

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του ονείρου χιλιάδων Λαρισαίων και φίλων της ομάδας μας έγινε πραγματικότητα, καθώς οι διαδικασίες κατασκευής του νέου γηπέδου εισήλθαν πλέον στη φάση της θεμελίωσης.


Εν προκειμένω, ξεκίνησαν και βρίσκονται σε εξέλιξη με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες θεμελίωσης της ανατολικής πτέρυγας του γηπέδου, οι οποίες σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της αναδόχου κατασκευάστριας εταιρείας του έργου, της κοινοπραξίας ΝΤΟΝΤΟΣ ΑΤΕ – ΚΑΘΑΡΙΟΣ ΑΤΕΒΕ – ΕΡΓΟ 3 ΑΤΤΕΕ - ΧΕΛΜΟΣ ΑΤΕ, θα ολοκληρωθούν εντός δύο εβδομάδων.

Παράλληλα, και εντός των προσεχών ημερών, αναμένεται να ξεκινήσουν οι αντίστοιχες εργασίες για τη νότια πτέρυγα, ενώ η ολοκλήρωση της διαδικασίας παράδοσης-παραλαβής από τη ΓΓΑ των νέων γηπέδων τένις (κατά την τρέχουσα εβδομάδα), θα ανάψει το «πράσινο φως» για την άμεση έναρξη των χωματουργικών εργασιών στη δυτική πτέρυγα, στο χώρο, δηλαδή, όπου λειτουργούν μέχρι σήμερα τα παλιά γήπεδα του τένις.

Με νεότερα δελτία Τύπου συνοδευόμενα από το ανάλογο φωτογραφικό υλικό, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 θα ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα για την πρόοδο των εργασιών και την πορεία κατασκευής του νέου γηπέδου, ενός μεγάλου έργου που θα σημάνει την οριστική αλλαγή σελίδας στην ένδοξη 45χρονη ιστορία της ομάδας μας".

http://aelara-fans.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΗΞΟΥΜΕ ΠΑΛΙ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ... ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ...

Ανώνυμος είπε...

Άιντε επιτέλους μια κίνηση για το μέλλον...
Καλορίζικος.
Α και μη το ξεχάσω.
Πάρτε και τον Μαϊστρένκο για σκάτουτερ.
Ρε που πάμε ρε.
Υ.Γ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν έχω κάτι με τα πρόσωπα αλλά με τους ρόλους.
Bajelinho

ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΟΝ.... είπε...

Πρότεινε κάποιον,να σε δω...υπάρχει Λαρισαίος που να ξέρει από παραγοντιλίκi και να θέλει να ασχοληθεί με την ομάδα;;;Aς έφερνε κάποιον εκτός Λαρισινής πραγματικότητας, με την πρώτη ευκαιρία θα τον κρεμάγαμε....Εδώ με την πρώτη στραβή,οι μισοί κράζουν και οι άλλοι μισοί,ποιούν τη νήσσαν....
Άιντε, ΑΕΛΑΡΑ ΚΑΡΓΑ ΛΕΜΕ!!!!

makis-ael είπε...

παιδια,ανεξαρτητα με την τοποθετηση του καθενα μας,η επιλογη του γεν.διεθ/ντη στη ομαδα στο προσωπο του γιαννη τζημα ειναι πολυ σωστη,πρωτον απο αποψη καταγωγης οτι ειναι λαρισαιος,ειναι παθιασμενος με την ομαδα εχει δοκιμαστει σε ποστα αθλητικα και εχει πετυχει και κατα δευτερο απολαμβανει της εμπιστοσυνης του προεδρου 100 τοις εκατο,χωρις συναμα να ειναι μορφωμενος και με σπουδες επανω σε αυτο το ποστο,βεβαια μπορει να ειναι ρισκο για καποιους αλλα πρεπει να βοηθησουμε αυτη την προσπαθεια,αντε παιδια καλοριζικος ο νεος διευθυντης μας,ΑΝΤΕ ΑΕΛΑΡΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ.

makis-ael είπε...

απο μακης -αελ ,φιλε οικονομιδη περιμενω κατι απο σενα ,κατι με ειχες υποσχεθει για κοιταξε το καλα με την συζυγο σου και δωσε με απαντηση την δευτερα το μεσημερικαι σπρωξε την υποθεση της επιτροπης που ειπαμε να κανουμε ολοι οι συνδεσμοι μαζι με του παλαιμαχους,οκ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το "Λαρισαϊλίκι θα μας φάει".
Bajelinho

Ανώνυμος είπε...

Άελάρα γερα ό,τι και να δείξουν οι κάλπες, απόψε!!!
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΟΝ.... είπε...

ΘΕΛΕΙ ΓΕΡΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ ΑΥΤΗ Η ΗΤΤΑ-ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΗΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΛΑΡΑΣ;;ΤΗ ΒΟΗΘΑΜΕ Σ'ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΚΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΣΙΧΤΗΡΙΣΜΑΤΑ...ΣΙΓΑ -ΣΙΓΑ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ,ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ Τ'ΑΝΤΕΡΑ, ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΝΑΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΛ.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι ρε Μήτσο?
Μπράβο τα παιδιά και δεν πειράζει και πάμε γι' άλλα και το 'χουμε και θα τους φάμε και μπορούμε και έλα μωρε όνειρο...???
Μέχρι πότε θα τα λέμε αυτά, λες και έχουμε να κάνουμε με παιδάκια στο νηπιαγωγείο που κάνουνε ζημιές και τα χαϊδεύουμε και τα παρηγορούμε για να μη το ξανακάνουν? Αν και τα παιδάκια τρώνε και κανένα ξύλο για να στρώσουν.
Μέχρι πότε θα λέμε ότι πήγαμε καλά για 12 ή 24 ή 32 ή 41 ή 44 λεπτά? Με το λεπτό πληρώνονται? Εγώ, εσύ ο καθένας μας αποδίσει 1,2 ή 3 ώρες από τις 8,9,10... της δουλείας του? Αν αποδίδουμε όσο γουστάρουμε και όποτε γουστάρουμε θα συνεχίσει το αφεντικό να μας στηρίζει ή θα πάρουμε δρόμο? Και πες ότι το αφεντικό είναι στα τέτοια του και δε τον νοιάζει. Ο πελάτης? Είναι υποχρεωμένος να ανέχεται την κοροϊδία?Έλα όμως που επειδή είναι τρελαμένος δεν πάει σε άλλο μαγαζί. Απλά απαιτεί καλύτερη εξυπηρέτηση.
Δυστυχώς το πράγμα έδειχνε απο την αρχή ότι κάπως έτσι θα πάει και το κακό είναι ότι δεν αλλάζει κιόλας. Ένα ημίχρονο καλό 5 άσχημα 42 λεπτά υπέροχοι και μετά το χάος κτλ.
Όσο για τη στάση του κόσμου.
Δεν νομίζω να έχει κανείς παράπονο. Κάθε άλλο μάλιστα σε λίγο θα μας δουλεύουν κι απο πάνω για την παθητική και υπομονετική μας νοοτροπία. Προσωπικά και στο γήπεδο θα πάω και θα φωνάξω και θα υποστηρίξω και γενικά θα κάνω ότι κάνω σε κάθε αγώνα. Και νομίζω ότι όλοι μας στο Βυσσινό&ιππο αυτό θα κάνουμε. Το θέμα όμως είναι ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση. Ότι ρε παιδάκι μου αναγνωρίζει κάποιος αυτή τη στάση και προσπαθεί να μας διαψεύσει. Με τα λόγια όμως δε γίνεται. Οι παίκτες δεν είναι για να μιλάνε. Είναι για να παίζουν μπάλα. Και μάλιστα καλή μπάλα. Φτάνει. Όχι άλλα λόγια. Παίξτε μπάλα και μη χαζογελάτε στο τέλος του αγώνα με τα πατριωτάκια σας λες και δεν έγινε τίποτα. Στην ΑΕΛ παίζεται κι αν δε μπορείτε μαζέψτε τα. Πηγαίνετε από κει που ήρθατε. Δε σας θέλουμε ρε.
Αλλά πως να φύγετε? Χαζοί είστε? Που θα βρείτε αλλού τέτοια αφεντικά και τέτοιους πελάτες?
Bajelinho

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ.....ΑΕΛ ΓΕΡΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΓΙΝΕ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΟΝ.... είπε...

O καθένας έχει την άποψή του,σωστά μέχρι εδώ...αν κάνεις πως δέρνεις μικρά παιδιά όμως,μέχρι και για κακοποιήση ανηλίκου,πας.!!Η ομάδα έπαιξε καλύτερα από ότι στα προηγούμενα παιχνίδια,αυτό δεν γίνεται να μη το βλέπεις...Υπαλλήλους στη δουλειά του το αφεντικό παίρνει όποτε του γουστάρει.Γενικό διευθυντή αλλάζει-και άν-, κάθε τέλος οικονομικού έτους(στις σοβαρές επιχειρήσεις).Η ομάδα,παίκτες παίρνει δύο φορές το χρόνο,και γι'αυτό κρίνεται πολλές φορές,κατά τη διάρκεια των μεσοδιαστημάτων.
Ο πελάτης επιλέγει όποιο "μαγαζί"του αρέσει,ο οπαδός,όπου τον πάει η καρδιά του.Εκεί που δε προχωράει το θέμα,είναι οτι δεν κάνουμε οπαδούς, τους υπόλοιπους φιλάθλους.Δεν παίζουμε "τραβηχτικό"ποδόσφαιρο,αυτό που σ'όλους μας,αρέσει.Δεν έχω το δικαίωμα να κρίνω το κόσμο,ούτε αρχηγός είμαι,ούτε το επιδιώκω.Να μας ξεσηκώσω προσπαθώ,γιατί είναι δύσκολη η συγκυρία.
ΒΟΥΡ ΛΟΙΠΟΝ!!!
Υ.Γ.:(ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ;;;;;)

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ .ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΑΕΛ ΞΥΠΝΑ

toninho είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΡΙΝΟ, ΓΙΑΤΙ ?????????????

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΑΚΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ Η ΠΙΟ ΑΝΕΤΟΙΜΗ !

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΡΙΝΟ, ΓΙΑΤΙ ?????????????

ΕΧΕΙΣ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ, ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΡΙΑ ΚΑΚΟΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΚΟΡΝΕΡ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΟΚΑΡΙ !

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΡΙΝΟ, ΓΙΑΤΙ ????????????

ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΕΙ. ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΝΕ Ή ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ?

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΡΙΝΟ, ΓΙΑΤΙ ?????????????

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΣ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΟΝ.... είπε...

ΗΡΕΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΟΥΖΟΥ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ:ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΑΠΟ 'ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ,ΘΑ ΔΟΥΜΕ,"ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ ΜΑΣ".ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΕΛΙΚΑ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΥΤΟ...

Ανώνυμος είπε...

Αγώνες πρωταθλήματος θα παίζουμε μέχρι τέλη Απριλίου.
Δηλαδή νομίζεις ότι υπομονή θα πρέπει να κάνουμε μέχρι τότε?
Ή ο Ουζου έχει την εντύπωση ότι θα συνεχίσουμε να ακούμε αυτά που μας λέει μέχρι την άνοιξη.
Μας έχουν φλομώσει στο ψέμμα φέτος και μεις καθόμαστε και τους ακούμε. Και δε φτάνει που τους ακούμε, τα δεχόμαστε κιόλας.
Ρε μέχρι πότε? Μια ο πρόεδρος, μετά ο προπονητής, μετά οι παίκτες. Κόφτε το.
Δουλέψτε και μη μιλάτε. Τέλος τα λόγια. Πολλά είπατε. Η τελευταία ευκαιρία είναι με τη Ξάνθησπορ. Πάρτε το χαμπάριιιιιιιι...
Bajelinho

ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΟΝ.... είπε...

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ,Η"ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ"ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΞΑΝΘΗΣΠΟΡ.ΑΡΑ ΟΚ.ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ...(ΠΩΛΗΤΗΣ=ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑΣ!!!!)

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΙΤΗ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ.ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΡΟΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ.ΑΕΛ ΞΥΠΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΡΕ Α.Ε.Λ.ΑΡΑ


Είναι μερικές φορές που στη ζωή δε ξέρεις πραγματικά με ποιον και με τι να τα βάλεις. Είναι μερικές φορές που η προσπάθεια που κάνεις όχι μόνο δεν επιβραβεύεται αλλά σου φέρνει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα και με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Είναι μερικές φορές που πολύ απλά δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Κάτι αντίστοιχο έγινε και το βράδυ της Δευτέρας στον αγώνα των βυσσινί στο Ο.Α.Κ.Α. με τον Παναθηναϊκό.
Η καλύτερη κατά γενική ομολογία φετινή Α.Ε.Λ. – κατά πολλούς η καλύτερη Α.Ε.Λ. επί Ουζουνίδη – κατάφερε και έχασε 4-0!!! Το αποτέλεσμα για κάποιον που δεν είδε τον αγώνα μπορεί και να σημαίνει πολλά για όλο το βυσσινί φίλαθλο κόσμο όμως που τον παρακολούθησε ήταν μία ακόμη μαγική εικόνα στον όμορφο κόσμο του ποδοσφαίρου και στα απρόβλεπτα της ζωής. Και αυτό γιατί είδε μία Α.Ε.Λ. γεμάτη με πάθος, δύναμη, αποφασιστικότητα, φρεσκάδα να κοντράρει στα ίσα τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και να του δημιουργεί πολλά προβλήματα. Είχε δύο δοκάρια και τρεις τουλάχιστον κλασσικές ευκαιρίες για γκολ. Είχε διαρκή κίνηση και αυτοματισμούς που τους ξεδίπλωνε με ευκολία στο χορτάρι του Ο.Α.Κ.Α. Το μόνο που της έλειπε ήταν η τύχη και φυσικά το γκολ. Για του λόγου το αληθές ας αναρωτηθεί κανείς πόσες ευκαιρίες έκαναν οι πράσινοι και πέτυχαν 4 γκολ – όσο και αν προσπάθησε ο σχολιαστής του συνδρομητικού καναλιού να μας αποδείξει πόσο ‹‹ καταιγιστικός ›› ήταν ο Π.Α.Ο.
Όσο και αν ο βυσσινί φίλαθλος κόσμος πικράθηκε από την έκταση του αποτελέσματος οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η χθεσινή Α.Ε.Λ. μας άφησε υποσχέσεις για το μέλλον και αισιοδοξία για τις δυνατότητες της. Το μόνο που μένει λοιπόν είναι η ομάδα να συνεχίσει αυτό τον αγώνα με μεγαλύτερο ζήλο και αποφασιστικότητα, με αισιοδοξία και πίστη ευελπιστώντας ότι θα δικαιωθούν οι προσπάθειες της και θ’ ανταμειφθούν οι κόποι της. Το χρωστούν οι ποδοσφαιριστές της πρώτα στους εαυτούς τους και μετά στους πιστούς οπαδούς τους.
Άλλωστε ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό.

ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Βασίλη ξέρεις ότι συμφωνό με όλα όσα γράφεις αλλά διαφωνώ στην ουσία...
4-0. Αυτό είναι που πονάει.
Δεν πείθομαι από εκλάμψεις.
Bajelinho

ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΟΝ.... είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ,ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ...ΜΟΝΟ Ο ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν με νοιάζει κι αν πονώ. Η ΑΕΛ μόνο θα ζήσει στο τέλος.
Βυσσινί ασθενής

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΔΡΩΤΑ, ΠΑΘΟΣ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!ΝΤΡΙΓΚΟΓΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

makis-ael είπε...

απο μακις-αελ,τι εγινε παιδια με την συναντηση ,στα 5χ5 του τσακμακιδη,υπηρχε καποια εξελιξη στο θεμα με την συναντηση που ειχαμε με τους παλαιμαχους και τους συνδεσμους θα κανουμε κατι εμεις ξεχωριστα,τα συζητησατε αυτα τα πραγματα,γιατι ειχα δ.σ. με την ερασιτεχνικη την ιδια ωρα και δεν μπορουσα να ερθω,συγνωμην για το στησιμο παιδια,θελω να με ενημερωσεις προεδρε χονδροδημο,ο.

makis-ael είπε...

παιδια,τα πραγματα ειναι δυσκολα,πρεπει να βοηθησουμε την ομαδα,καθολικη συμμετοχη την κυριακη το απογευμα,στο αλκαζαρ,για την μεγαλη νικη επι της ξανθουλας,οκ,παμε γερα και δυνατα με την ΑΕΛΑΡΑ.

ΓΙΩΡΓΟΣ Σ. 1965 είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛΑΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ...ΠΑΛΙΟΦΙΛΟ ΤΗΣ ΑΕΛ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΕΛ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΥΣΣΙΝΟ&ΙΠΠΟΣ. ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ (ΜΗΤΣΑΡΑΣ, ΣΕΡΑΦΙΝΟ, ΟΙΚΟΝ. ) ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΝΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ). ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΕΛ.

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου βυσσινόκηπε. Είσαι η μόνη ανεξάρτητη φωνή που μπορεί να δουλέψει για την ΑΕΛ. Το κουνούπι που ενοχλεί τους γίγαντες. Ολοι για νίκη στην Ξάνθη.
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΣΘΕΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

aeeelllaaaaaaaaaaaaaaaaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........

Ανώνυμος είπε...

re pedia syndesmo stin kavala exoume kserete????????

makis-ael είπε...

ΑΠΟ ΜΑΚΙΣ-ΑΕΛ,Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ,ΤΗΝ ΑΛΛΑΗ ΦΟΡΑ ΧΟΝΔΡΟΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΑ ΕΚΕΙ,ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΙΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ,ΧΟΝΔΡΟΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΟΚ,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ.ΜΑΚΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΤΖΟΓΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΗ ΟΛΟ ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΙΣΑΙ.ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕΣ.ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΣΥ.ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ.ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΒΑΘΙΑ ΠΗΡΕ Η ΒΥΣΣΙΝΙ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.ΑΕΛ ΓΕΡΑ ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ...

Ανώνυμος είπε...

Εγω λεω να παμε Κομοτινη και βολο... Επισης λιγη ψυχραιμια δεν βλαπτει φιλε Μακη... Ως αναφορα τους παικτες της ΑΕΛ ολο και περισσοτεροι δειχνουν να καταλαβαινουν... ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ Κ Α Λ Π Α Ζ Ο Υ Ν .- SERAFINO

ΜΑΚΗΣ-ΑΕΛ είπε...

ΑΠΟ ΜΑΚΗΣ - ΑΕΛ ,κανω προταση στο δ.σ.,υπαρχουν αλλες αποψεις και επιλογες για μονιμο στεκι,μηπως πρεπει να παρουμε αποφαση για μια εκτακτη εισφορα στο συλλογο για τα τρεχοντα εξοδα,επισης για χωρο που θα ειναι τα γραφεια του συλλογου,με την επιπλωση και την οργανωση του,μηπως πρεπει να τρεξουμε ολοι για χορηγο ο καθενας οτι μπορουμε και μαζεψουμε την σημερο εποχη,για να τα σκεφτουμε ολα αυτα και προτεινω για εκτακτο δ.σ.,στις 28/10,φυσικα οπου θελει η διοικηση του βυσσινοκιππου,οκ,ΜΑΚΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΤΖΟΓΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΛΑΡΑ κάργα
Βυσσινί ασθενής

Ανώνυμος είπε...

φίλε Σεραφείμ εγώ λέω να αφήσουμε τους Αυστριακούς στην κακομοιριά τους να μας αφήσουν στην πλατυποδία μας. Θέλουν καρβέλια και καρβέλια να φάνε για να μιλήσουν για τη ΑΕΛ
Βυσσινί ασθενής

makis-ael είπε...

ΑΠΟ ΜΑΚΗΣ-ΑΕΛ,ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ Η ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΠΑΝΘΡΑΞ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑ ,ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ,ΑΡΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΑΕΡΑ ΜΑΓΚΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΣΑΛΩΣΑΜΕ ,ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΕΙΔΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ,ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ,ΟΛΑ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ,ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ,ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΜΕ ,ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΒΗ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΑΡΗ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΑΡΙΝΟ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙς ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΗΡΘΕΣ ΚΑΝΕ ,ΚΤΥΠΑ ΞΥΛΟ, ΚΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΓΚΑΤΖΟΛΗ ΠΟΝΤΙΕ ,ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ ,ΟΚ,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ,ΜΑΚΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΤΖΟΓΛΟΥ.

makis-ael είπε...

απο ΜΑΚΗΣ-ΑΕΛ,ΟΤΙ ΕΙΔΑΤΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ,ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ,ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΚ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.

makis-ael είπε...

Aπο μακης-αελ,το σαββατο η ομαδα θελει βοηθεια,χρειαζεται ψυχη γιατι το παιχνιδι ειναι το πιο δυσκολο που εχουμε παιξει,να το καταλαβουμε γρηγορα,ενταξυ,επισης φιλε οικονομιδη μας εφερες λιγο σουτζουκ-λουκουμ,απο την κομοτηνη,τι πηγες εκει μονο για να δεις το ματς και να φας παστελια,αντε γερα και δυνατα με οικονομιδη.

makis-ael είπε...

απο MAKIS-AEL,ΓΙΑΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΗΜΑ - ΜΑΓΑΖΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΡΟΣΙΝΗ,ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ,ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΝΙΚΟ,ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ Κ.ΤΣΙΤΩΤΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΑ ΔΙΠΛΑ,ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΕΛ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΑΞΙΤΖΗ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ,ΟΚ,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΕΛΑΡΑ.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 244   Νεότερο› Νεότερο»

Δημοσίευση σχολίου