Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΣ ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΥ

Τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009, συνεδρίασε το ΔΣ του ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΥ. Τα θέματα που συζητήθηκαν είναι τα εξής :
  1. Εκδήλωση μνήμης για τον Αντόνιο Ντε Νίγκρις : Αποφασίστηκε την Κυριακή στο Αλκαζάρ, στον αγώνα με την Καβάλα, ο ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΣ να τιμήσει τη μνήμη του Αντόνιο Ντε Νίγκρις με μια συμβολική κίνηση των μελών του στη Θύρα 10.
  2. Συγκέντρωση χρηματικού ποσού για Ιδρύματα στη μνήμη του Αντόνιο Ντε Νίγκρις : Ο ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΣ, σε συνεργασία με τους υπόλοιπους συνδέσμους της ομάδας, θα συγκεντρώσει χρηματικό ποσό, το οποίο και θα δοθεί σε Ίδρυμα για παιδιά στο Μοnterrey ή και στην πόλη μας.Έχει ήδη υπάρξει επικοινωνία με την Πρεσβεία του Μεξικού στην Αθήνα για την ανεύρεση ιδρύματος στην πόλη του Monterrey. Αναμένεται απάντηση μέσα στην εβδομάδα. H τελική επιλογή του ιδρύματος θα γίνει μετά από συνεννόηση με τους υπόλοιπους συνδέσμους.
  3. Συνάντηση με τους υπόλοιπους συνδέσμους : Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των επαφών του ΔΣ του ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΥ με τους Σ.Φ.ΑΛΚΑΖΑΡ και ΑTHENS CLUB.
  4. Μετατροπή του Blog σε Site : Τις επόμενες ημέρες το blog του Συλλόγου θα αναβαθμιστεί σε site για την καλύτερη λειτουργικότητα στο χώρο του διαδικτύου. Στο site θα έχουν τη δυνατότητα να διαφημιστούν επιχειρήσεις των μελών του ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΥ αλλά και άλλων φίλων που κατά καιρούς έχουν βρεθεί κοντά στην ομάδα.
  5. Γραφεία Συλλόγου : Αποφασίστηκε να στεγαστεί προσωρινά ο Σύλλογος σε γραφείο επί της οδού Νικηταρά, το οποίο παραχωρείται από μέλος του ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΥ για τον σκοπό αυτό. Οι μηνιαίες συναντήσεις των μελών, ωστόσο, θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται σε αθλητικά στέκια της πόλης, τα οποία και θα ανακοινώνονται με τη λήξη κάθε συνάντησης, με ανακοίνωση στο blog και στον τοπικό τύπο.
  6. Συνεδριάσεις ΔΣ : Αποφασίστηκε πέραν των έκτακτων συνεδριάσεων το ΔΣ να συνεδριάζει πάντα μία μέρα πριν την μηνιαία συνάντηση των μελών, για την καλύτερη οργάνωσή της.
  7. Η επόμενη συνάντηση όλων των μελών υπενθυμίζεται ότι θα γίνει την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009 στο ΜΟΝΑΧΑ ΛΑΡΙΣΑ και τα μέλη θα ειδοποιηθούν και με sms.

9 σχόλια:

ΜΑΚΗΣ-ΑΕΛ είπε...

ΑΠΟ ΜΑΚΗΣ-ΑΕΛ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ, ΜΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΝΤΟΝΙΟ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΟ,ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 1Ο ,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΕΛΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

γεια σου ρε ΜΆΚΗ.ΟΚ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ

makis-ael είπε...

Aπο μακης-αελ,Η ΚΥΡΙΑΚΗ 29/11,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΘΕΟ,ΑΥΤΗ Η ΝΙΚΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΕΛΑΡΑ.

makis-ael είπε...

Aπο μακης-αελ,τα χρηματα που πρεπει να δωσουμε για την μνημη του αντονιο,που πρεπει να τα δωσουμε ,μπορειτε να ενημερωσετε τα μελη του βυσσινοκιππου,ο θεος να μας εχει καλα,παμε γερα και δυνατα ΑΕΛΑΡΑ.

makis-ael είπε...

Aπο μακης-αελ,τα χρηματα που πρεπει να δωσουμε για την μνημη του αντονιο,που πρεπει να τα δωσουμε ,μπορειτε να ενημερωσετε τα μελη του βυσσινοκιππου,ο θεος να μας εχει καλα,παμε γερα και δυνατα ΑΕΛΑΡΑ.

makis-ael είπε...

Aπο μακης-αελ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΝΤΟΝΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΒΥΣΣΙΝΟΚΙΠΠΟΥ,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΕΛΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΜΕΞΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ .ΚΑΤΟΠΙΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ.ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ BLOG ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΣ

makis-ael είπε...

AΠΟ ΜΑΚΗΣ-ΑΕΛ,ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΓΕΛΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ,Ο ΤΟΥΜΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ,ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΑΓΚΕΣ ΒΛΕΠΩ ΚΡΥΦΑ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΕΛΑΡΑ.

makis-ael είπε...

AΠΟ ΜΑΚΗΣ-ΑΕΛ,ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 27/11 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ 30/11,ΝΙΩΘΩ ΨΥΧΙΚΑ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ,Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ,ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΕΛΑΡΑ.

Δημοσίευση σχολίου