Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΤΟΝΙΟ

para ver este y más videos haz clic aquí

Για να παρακολουθήσετε το video από το Αztec TV κάντε κλικ εδώ


Η οικογένεια της ΑΕΛ αποχαιρέτησε το βράδυ της Τετάρτης , στο θρυλικό Αλκαζάρ, με μια σεμνή εκδήλωση τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Αντόνιο Ντε Νίγκρις. Τα μέλη του ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΥ ήταν εκεί για να αποτίσουν τον ύστατο φορό τιμής. Καλό ταξίδι Τοño στο Club του Παραδείσου...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό ταξίδι Αντόνιο.Θα σε θυμόμαστε πάντα...
Descansa en paz nuestro amigo...

makis-ael είπε...

ΑΠΟ ΜΑΚΗΣ-ΑΕΛ,ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΕΛ ΤΑΝΟ,ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ.Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ,ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΛΕΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΦΑΙΡΑ,ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΩΝ ΘΡΥΛΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΟΠΩΣ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΑΙ Η ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΕΛΑΡΑ.

makis-ael είπε...

απο μακης-αελ,την αλλη κυριακη,ολοι μας πρεπει να δωσουμε βροντερο παρων,στο αλκαζαρ,στον αγωνα με την καβαλα,στις 29/11,να ειμαστε ολοι εκει,μην λειψει κανεις,ο αγωνας εκαι η νικη ειναι αφιερωμενοι στον αντονιο ντε νιγκρις,παμε γερα και δυνατα.

Ανώνυμος είπε...

Ακομη ένας στον βωμό των αθανάτων. Τελικά η ομαδάρα μας τρέφεται με τα σπλάχνα της. Γι αυτό δεν θα τελειώσει η λατρεία μας στην ΑΕΛ. Πάντα ΑΕΛ λοιπόν και πάμε για τα καλύτερα.
Βυσσινί ασθενής

Δημοσίευση σχολίου