Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009



ΣΧΟΛΙΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ : ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΕΛ 3-0

« Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ…Ο ΣΤΟΧΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΔΙΟΣ ! »




ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ…ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΪ – ΒΑΣΙΛΗΣ…


7 σχόλια:

VISSINOKIPPOS είπε...

Η ΑΕΛ ΘΕΛΕΙ ΜΑΓΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΣΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ,ΚΥΡΙΟΙ ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΩΣΗ. Η ΑΕΛΑΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΙΑ,ΜΟΝΟ ΛΙΓΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΞΑΠΟΣΤΕΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ.ΑΕΛ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

makis-ael είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ,ΤΙΜΟΝΙΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΡΑΝΕ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ,ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΛΕΙ ΜΥΑΛΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΠΡΩΤΟΝ ,ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ 2010 ΜΕ ΤΟΝ ΒΥΣΣΙΝΟΚΙΠΠΟ,ΑΕΛΑΡΑ.

makis-ael είπε...

απο μακης-αελ,δεν μας εμεινε καθολου δυναμη και ηθικο,για να πουμε κατι,εξανεμιστηκαν ολα στη λειβαδια,πιστευω να εβαλε μυαλο ο προεδρος,το δειχνουν και τα αποτελεσματα της ομαδος μεχρι στιγμης και οι αποφασεις πρεπει να ειναι ταχυτατες και σωστες,για την ενισχυση της ομαδος,παμε γερα και δυνατα ΑΕΛΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου ρε ΜΑΚΗ ΑΕΛΑΡΑ ΚΑΡΓΑ!

ΝΕΣΤΟΡΑΣ είπε...

Η ομάδα χρειάζεται επειγόντως μετάγγιση ψυχολογίας. Οι παίκτες δεν ξέρουν που αγωνίζονται (πλην Τουμέρ) ενώ ο προπονητής έχει συνδέσει το όνομά του με τις πλέον ντροπιαστικές σελίδες της ιστορίας μας. Έπρεπε να έχει αντικατασταθεί ήδη από τον αποκλεισμό στον βόλο.

Όπως και να'χει είμαστε δεμένοι για μία ζωή στο άρμα της ΑΕΛ και δεν πρόκειται να το εγκαταλείψουμε

Καλές γιορτές με υγεία σε όλους

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΈΣΤΟΡΑ.Να τα πούμε κι απο κοντά σύντομα με την ΑΕΛ πιο ψηλά.ΑΕΛ ΓΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΚΑΛΟΠ ΤΟΥ ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟ 2009 ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΑ.ΟΙ 78 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 100 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΚΡΙΝΑΝ ΣΩΣΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΡΙΝΑΝ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟΣ

Δημοσίευση σχολίου